Ovulasyon testi kullananlar yardımmm

Geçmiş olsun canım Allah hepimize hayırlı evlatlar versin yumurta çatlatma için kuru incir kürünü duymuştum İbrahim Saraçoğlu anlatıyordu bu ay olmasa bende deneyecekdim
Can'ım bugunde tekrarladım lh testimi yakaladım yumurtlamayı sanırım geç yumurtlama oldu galiba bak testime

Eklentiler

• IMG_3986.webp
    IMG_3986.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 71
Can'ım bugunde tekrarladım lh testimi yakaladım yumurtlamayı sanırım geç yumurtlama oldu galiba bak testime
Benim test daha koyuydu ama seninkindede en koyusu bugünkü sen işini garantiye al akşam 7 gibi tekrar test yap bugün ve yarın ı kesinlikle değerlendir ben bir ay boyunca sadece pozitif i gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirdim

Canım her kadının ki farklı oluyor ben inanmıyorum bu 13 gün sonraya bende 9 uncu günde yakalamıştım hadi bakalım inşallah Allahım yardımcın olsun

Canım her kadının ki farklı oluyor ben inanmıyorum bu 13 gün sonraya bende 9 uncu günde yakalamıştım hadi bakalım inşallah Allahım yardımcın olsun
Aminnnn Evet bende pek inanmıyorum hadi inşallah tutar bu ay çok teşekkür ederim güzel cevapların için ❤️❤️

A alaar hayirlisi cnm ben cift cizgi gordgum gun ve ertesi gun iliskide bukundum ertesi gunde cift xizgydi

A alaar hayirlisi cnm ben cift cizgi gordgum gun ve ertesi gun iliskide bukundum ertesi gunde cift xizgydi
Merhaba canım benimde aynıydı ilk gün baya koyuydu iki çizgi de aynı anda oluştu ertesi günde pozitif di ama ilk günkü kadar değildi sadece o iki günü değerlendirdim şükür hamileyim şimdi diğer aylar silikleşince denemiştim ama olmamış dı inşallah seninki de tutmuştur deneyen arkadaşlarım da oldu onlarda hamile

Back
X