Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ise yariyor tavsiye ederim. Clearblue kullaniyorum ben, cok pratik.kızlar bugün adet günüm olmalı ancak olmadım ve gecikecek sanırım gene. Korunmayı bıraktığımzdan beri hep düzensiz. Bu ay ovülasyon testi almayı düşünüyorum. Gerçekten işe yarıyor mu tavsiye eder misiniz alsam nasıl kullanacam? Fikirlerinizi merak ediyorum
Tükürükle olan daha pratik, sınırsız kullanım imkanı var ve sıvı alımı önemli değil ama çok daha pahalı. İdrarla olanda sıvı alımı etkiliyor sonucu. Sabah ilk idrarla yapılmıyor. Ayrıca en az 2 saat idrarını tutman gerekiyor. Ve mümkün olduğunca az sıvı şey tüketmen gerekiyor ne kadar az içersen o kadar doğru çıkar sonuç. Gündüz yapmak daha iyi bence ama gün içinde yapılabilir, üzerinde 10:00 ve 20:00 arası en uygun saatler yazıyor.Bende ovulasyon testi denemek istiyorum ama bunun bi tükürükle olanı varmış bide idrarla olanı varmış yanlış anlamadiysam sizce hangisi daha iyi bide bu sıvı alımı nedir yapmadan önce hiç şu içmicekmiyiz sabah mi akşammi yapmamız lazım çok soru sordum ama merak ediyorum bende yarın sipariş vericem
Saol canım çok açıklayıcı olmuş bende o markada karar kıldım alicam INŞAALLAH RABBIM ümmet-i muhammedin içinde de bizlerin kucağını boş biraktirmasin sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAHTükürükle olan daha pratik, sınırsız kullanım imkanı var ve sıvı alımı önemli değil ama çok daha pahalı. İdrarla olanda sıvı alımı etkiliyor sonucu. Sabah ilk idrarla yapılmıyor. Ayrıca en az 2 saat idrarını tutman gerekiyor. Ve mümkün olduğunca az sıvı şey tüketmen gerekiyor ne kadar az içersen o kadar doğru çıkar sonuç. Gündüz yapmak daha iyi bence ama gün içinde yapılabilir, üzerinde 10:00 ve 20:00 arası en uygun saatler yazıyor.
Bence tükürükle olan ömür boyu kullanmak isteyenler için uygun. Yani yumurtlama gününü hesaplayarak korunanlar için. İdrarla olanını düşün sen. Laboquick marka kullanıyorum ben, arkadaşlar da hep ondan kullanıyor memnunuz. N11'de bulabilirsin. Yanında gebelik testi de oluyor bazılarında.
Bende laboquick aldım bence en kullanışlı ve ekonomik olan o baya araştırmıştım çizgilerde gayet net o yuzden anlamakta daha kolay oluyor ben saat 19.00 da yapıorum 16.30 da sıvı alımını kesiyorumTükürükle olan daha pratik, sınırsız kullanım imkanı var ve sıvı alımı önemli değil ama çok daha pahalı. İdrarla olanda sıvı alımı etkiliyor sonucu. Sabah ilk idrarla yapılmıyor. Ayrıca en az 2 saat idrarını tutman gerekiyor. Ve mümkün olduğunca az sıvı şey tüketmen gerekiyor ne kadar az içersen o kadar doğru çıkar sonuç. Gündüz yapmak daha iyi bence ama gün içinde yapılabilir, üzerinde 10:00 ve 20:00 arası en uygun saatler yazıyor.
Bence tükürükle olan ömür boyu kullanmak isteyenler için uygun. Yani yumurtlama gününü hesaplayarak korunanlar için. İdrarla olanını düşün sen. Laboquick marka kullanıyorum ben, arkadaşlar da hep ondan kullanıyor memnunuz. N11'de bulabilirsin. Yanında gebelik testi de oluyor bazılarında.
Amin canım inşallahSaol canım çok açıklayıcı olmuş bende o markada karar kıldım alicam INŞAALLAH RABBIM ümmet-i muhammedin içinde de bizlerin kucağını boş biraktirmasin sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH
Daha kullanışlı olanları da var ama bu baya uygun oluyor diğerlerine göre. Yani fiyatı uygun olanların içinde en başarılısı diyebilirim. Tanesi 1 liraya geliyor daha ne olsun :) bende sabah ilk idrarı yaptıktan sonra kahvaltı da az sıvı almak kaydıyla 2 saat idrarımı tutup yapıyorum. Şimdilik güvenilir sonuç veriyor. Ateş ölçme yöntemiyle birlikte yapılsa daha da garanti oluyorBende laboquick aldım bence en kullanışlı ve ekonomik olan o baya araştırmıştım çizgilerde gayet net o yuzden anlamakta daha kolay oluyor ben saat 19.00 da yapıorum 16.30 da sıvı alımını kesiyorum
kızlar bugün adet günüm olmalı ancak olmadım ve gecikecek sanırım gene. Korunmayı bıraktığımzdan beri hep düzensiz. Bu ay ovülasyon testi almayı düşünüyorum. Gerçekten işe yarıyor mu tavsiye eder misiniz alsam nasıl kullanacam? Fikirlerinizi merak ediyorum
Evet bence 2 günü değerlendirin mutlaka ben erken başladm adetin 8. Günü bugun 10. Gün hala ikinci çizgi varla yok arası bakalım ne zamna yakalıcamBen kullanıyorum ve tavsiye ederim yumurtlamam bu ay 21 ocak gösteriyordu ancak dün yaptığım test aşağıdaki gibi![]()
Bugün yaptığım testte aşağıdaki gibi
![]()
Galiba yumurtlamam çatlamış:/
Bende 8. Gün başladım hiç çizgi yoktu. 9. Gün biraz çizgi çıktı. 10. Gün kopkoyu çıktı. Bu kadar erken yumurtlama olduğunu bilmiyordum. Bu günlerde normalde ilişki yoktu. 14. Gün olarak hesapladigimdan dolayı. Sizde devam edin belki sizinde erken çıkarEvet bence 2 günü değerlendirin mutlaka ben erken başladm adetin 8. Günü bugun 10. Gün hala ikinci çizgi varla yok arası bakalım ne zamna yakalıcam
Evet devam ediyorum hergün düzenli zaten bel ağrım hafif hafif başladı bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinBende 8. Gün başladım hiç çizgi yoktu. 9. Gün biraz çizgi çıktı. 10. Gün kopkoyu çıktı. Bu kadar erken yumurtlama olduğunu bilmiyordum. Bu günlerde normalde ilişki yoktu. 14. Gün olarak hesapladigimdan dolayı. Sizde devam edin belki sizinde erken çıkar![]()
En koyu sanki 13 ü gibi geldi bana o gün yumurtlamış olabilirsiniz bi kaç gün daha devam edin bence o günleri değerlendirdiyseniz allahın izniyle olur inşallahKızlar bi sorum olucak sizlere. Adetimin ilk gününden saydım ve 12 gününden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bugun yumurtlamam lazımdı ama kafam karıştı rica etsem sonuçlarıma bakıp bi fikir verebilirmisiniz?
En koyu sanki 13 ü gibi geldi bana o gün yumurtlamış olabilirsiniz bi kaç gün daha devam edin bence o günleri değerlendirdiyseniz allahın izniyle olur inşallah
Nasıl uyguluyorsun testi. Ben yapıyorum ama koyulaşmadı bi türlü. Son 2 testim böyle. Yanlış mı yapıyorum ki. Anlamadım.Ben kullanıyorum ve tavsiye ederim yumurtlamam bu ay 21 ocak gösteriyordu ancak dün yaptığım test aşağıdaki gibi![]()
Bugün yaptığım testte aşağıdaki gibi
![]()
Galiba yumurtlamam çatlamış:/
Ben her sabah 11.30 da 2. Idrarimla yapıyorum. Muhtemelen yarın koyu çıkar sizin. Koyu çıkmadan önce benimde bu şekildeydi çünkü.Nasıl uyguluyorsun testi. Ben yapıyorum ama koyulaşmadı bi türlü. Son 2 testim böyle. Yanlış mı yapıyorum ki. Anlamadım.
Eki Görüntüle 2097334
2 den sonra sıvı alımını azalttım akşam yaparım dedim. Yapmayayım mı o zaman. Bi arkadaş tekrar yap akşam dedi de. Bilemedim.Ben her sabah 11.30 da 2. Idrarimla yapıyorum. Muhtemelen yarın koyu çıkar sizin. Koyu çıkmadan önce benimde bu şekildeydi çünkü.