Ovülasyon testi kullanımı (Önemli detay)

pelin azizova

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
118
29
13
28
Kızlar merhaba, arkadaşımın aktardığı bilgi şöyle. Çift çizgi yani yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik sorun varsa spremde gün aşırı birliktelik.
Benim bildiğim ise, test artık yavaş yavaş çit çizgi olmaya başladığında silikte olsa yapılmalı ertesi gün yumurtlama olabilir düşüncesi ile. O bir haftayı bir gün ara ile değerlendirme. Siz nasıl hamile kaldınız? Yumurtlama görüp günlerimi değerlendirdiniz yoksa o bir haftayı mı? Gün aşırı

Kızlar merhaba, arkadaşımın aktardığı bilgi şöyle. Çift çizgi yani yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik sorun varsa spremde gün aşırı birliktelik.
Benim bildiğim ise, test artık yavaş yavaş çit çizgi olmaya başladığında silikte olsa yapılmalı ertesi gün yumurtlama olabilir düşüncesi ile. O bir haftayı bir gün ara ile değerlendirme. Siz nasıl hamile kaldınız? Yumurtlama görüp günlerimi değerlendirdiniz yoksa o bir haftayı mı? Gün aşırı
Ben de merak ediyorum bunu ben son bir haftayı gün aşırı değerlendirdim bakalım tutacak mı ovülasyon testi yapmadım

Valla bende tam bilmiyorum 28 inde pike yakın koyuydu akşam sıvıyı kesmediğim icin test yapamadım değerlendirdim 29 unda test yaptığımda silikti hemen testten sonra yine değerlendirdim büyük ihtimal gece pik oldu ve düştü sonra diye düsünüyorum ama herkes 3 gün peşpeşe diyor umarım yakalamışımdır

Bir gün dolu bir gün boş pik günü ve üst üste iki gün daha bu şekilde değerlendirdik biz

Şubatta hamile kalıp 2 aylıkken kaybettim bebeğimi tekrar düşünmeye başladık. Uygulamaya ilişki günlerini yazıyordum o ay tam yumurtlama gününde ovulasyon testi de yapmıştım iki çizgi koyu oldugu gün birliktelik olmustu bu ay yine öyle denedim bakalım beklemedeyim

Her kadının farklı oluyor. Benim 11inde yükseldi 12dinde çatlamam oldu ama bu herkeste farklı olur. Takip etmek gerekiyor adetten 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu da
Aynen benimki 18. 19. Günler oluyor genelde ben de 12. -20. Gün arasını gün aşırı değerlendirdim sperm testi de güzel inşallah yorulmamıştır spermler 😅

Back
X