Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah kanamam başladı adet mi değil mi bilmiyorum ama size bişi sorcam. Regliyken ovulasyon testi pozitif olur mu?

Ya sorma canım kafayı yedirdi bana ne düşüneceğimi şaşırdım. Eski regli kanamalarıma benzemiyor. Şimdilik koyu kahve bide yatarken sorun yok ayağa kalkınca yata wc ye gidince kanıyorum.

Dün yaptım CNm negatifdi. Olsa bile çıkmaz ayın 27sinde yumurtladım biraz geç olgunlaşıyor beni yumurtalar

Valla canım ovu testini artık sadece ovulasyon için kullanmaya karar verdim kafamı allak bullak etti. İnşallah regli olmazsın ve inşallah Rabbim hayırlı ewlat Sahibi olmanı nasip eder bu ay.

Eki Görüntüle 2152672 Kızlar sabah kanamam başladı adet mi değil mi bilmiyorum ama size bişi sorcam. Regliyken ovulasyon testi pozitif olur mu?
bence artık şu ovulasyon testiyle geebelik için ümitlenmek yerine
Valla canım ovu testini artık sadece ovulasyon için kullanmaya karar verdim kafamı allak bullak etti. İnşallah regli olmazsın ve inşallah Rabbim hayırlı ewlat Sahibi olmanı nasip eder bu ay.
aynen öyle lh hormonu vucutta hep var ve bazılarnın ki hep yüksek hormon testinde çıkıyor o yüzden günün geçince hcg y en mantıklı. hem umutlanmamış oluruz. rabbim en kısa sürede kucagını doldursuun inşallah

Tşk ederim canım aminnnn inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Benimde gecen ay 6 cmlik kistim oldu hic ilac kullanmamama ragmenn bu ay polen kullandm ilk defa yumurtam gelisti :)

Canım yumurtanı büyütmek için illa klomen olmasına gerek Yok bal-tarçın-çörek otu yapabilirsin arkadaşın biri böyle hamile kaldı yumurtanı büyütebilirsin Allah’ın izniyle

Yaptim onuda ama bende hic bi ise yaramadii canim ya

Eğer prolaktinde sıkıntı Yoksa incir kürü de yapabilirsin burada okuduğum kadarıyla klomen çoğu kişi de kist yapıyo

Her ay bisey deniyorum bu ay polenle buyudu ilk defa eger gebelik olmazsa bi ay daha polen kullanicam sonrada aklimda incir kuru var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…