- 5 Nisan 2018
- 220
- 132
- 23
internetten oku canım bazı aylar olamayabiliyorBunu bilmiyodum iste
evet canım çatlamış değerlendirdin misanırım dün gece çatladı
Eki Görüntüle 2152672 Kızlar sabah kanamam başladı adet mi değil mi bilmiyorum ama size bişi sorcam. Regliyken ovulasyon testi pozitif olur mu?
Evt canm adetliyken bitane denedim ayni bu sekil pozitif di gecen ay benimEki Görüntüle 2152672 Kızlar sabah kanamam başladı adet mi değil mi bilmiyorum ama size bişi sorcam. Regliyken ovulasyon testi pozitif olur mu?
Saol canım en azından boşu boşuna heveslenmemiş olurum.Evt canm adetliyken bitane denedim ayni bu sekil pozitif di gecen ay benim
gebelik testi yapsana canım.belki ustune görmedirEki Görüntüle 2152672 Kızlar sabah kanamam başladı adet mi değil mi bilmiyorum ama size bişi sorcam. Regliyken ovulasyon testi pozitif olur mu?
Kiyamam canim yaSaol canım en azından boşu boşuna heveslenmemiş olurum.
Kiyamam canim ya
Amin cnm benim de 2 gun kaldiBu ayda kısmet değilmiş ne yapalım. Rabbim halen umutla bekleyenlerin yüzünü güldürsün inş.
Amin insallah cnmValla canım ovu testini artık sadece ovulasyon için kullanmaya karar verdim kafamı allak bullak etti. İnşallah regli olmazsın ve inşallah Rabbim hayırlı ewlat Sahibi olmanı nasip eder bu ay.
bence artık şu ovulasyon testiyle geebelik için ümitlenmek yerineEki Görüntüle 2152672 Kızlar sabah kanamam başladı adet mi değil mi bilmiyorum ama size bişi sorcam. Regliyken ovulasyon testi pozitif olur mu?
aynen öyle lh hormonu vucutta hep var ve bazılarnın ki hep yüksek hormon testinde çıkıyor o yüzden günün geçince hcg y en mantıklı. hem umutlanmamış oluruz. rabbim en kısa sürede kucagını doldursuun inşallahValla canım ovu testini artık sadece ovulasyon için kullanmaya karar verdim kafamı allak bullak etti. İnşallah regli olmazsın ve inşallah Rabbim hayırlı ewlat Sahibi olmanı nasip eder bu ay.
Tşk ederim canım aminnnn inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.bence artık şu ovulasyon testiyle geebelik için ümitlenmek yerine
aynen öyle lh hormonu vucutta hep var ve bazılarnın ki hep yüksek hormon testinde çıkıyor o yüzden günün geçince hcg y en mantıklı. hem umutlanmamış oluruz. rabbim en kısa sürede kucagını doldursuun inşallah
sakin klomeni kafana gore kullanma canim ben dr kontrolunde kullandigim halde gelisen yumurtam catlatma ignesi oldugum halde catlamadi ve adetlede gitmedi nurtopu gibi oi bana 3cm lik kist olarak kaldi dr bu ay kullandirmadi kisti gelistirir diye aman dr kontrolu olmadan kullanma deri
Canım yumurtanı büyütmek için illa klomen olmasına gerek Yok bal-tarçın-çörek otu yapabilirsin arkadaşın biri böyle hamile kaldı yumurtanı büyütebilirsin Allah’ın izniyle
Eğer prolaktinde sıkıntı Yoksa incir kürü de yapabilirsin burada okuduğum kadarıyla klomen çoğu kişi de kist yapıyo
polen nasil birsey hic duymadimBenimde gecen ay 6 cmlik kistim oldu hic ilac kullanmamama ragmenn bu ay polen kullandm ilk defa yumurtam gelisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?