- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
yok dr da 20milimdi catlatma ignesi oldum 1saat sonra testi yaptim silikti benim hormonlarda gozukmuyor ovu testi sanirimCanım iğne oldugunda aslında pik çıkması gerekir çatlayana dek
İğnedeki hormondan dolayı
Acaba erkenmi çatladı senin yumoş
Bende ayni durumdayim suankullandim yumurtam kendi catladi ovulasyon testi pozitifdi doktorda catlatma ignesine gerek kalmadigini söyledi iki yumurta varmis dedi
cok atesim vardi dune kadar goguslerim patliycak gibi sisti stresse girdigimde yumurtaliklarim kasiklarim agriyor
sizce hamilelik olumlumu
Bugün yum gününden sonra 5. gün test negatif ciktiBende ayni durumdayim suan
Yum gunden sonra aynilarini yasiyorum cnm
Bugün yum gününden sonra 5. gün test negatif cikti
Canım daha yerine yerleşmedi bebe :)
9. Gün test yap çıkar
Dayanamadim deli gibi düsünüyorum oldumu olmadimi diye
Ilk defa ignesiz yumurtam catladi
Yarin hamilelik olusruysa düsmesin diye igne vurucam onda hamilelik hormonu var on gün test yapamam bende bugün bi ihtimal aldim yaptim
Cevabin icin Saol canim eksik olmaErken olmuş :)
İnşallah tutmuştur canım rahat ol :)
Daha erken, 8-10 gun gecmesi lazim, benim 10 gun sonra gosterdi canimBugün yum gününden sonra 5. gün test negatif cikti
Belirtilerin nelerdi hatirliyormusunDaha erken, 8-10 gun gecmesi lazim, benim 10 gun sonra gosterdi canim
Hic bi belirtim olmadi, olamazdi da adetim gunum dundu, genelde adeti 6-7 gun gece basliyor zaten. Simdi de halsizlik oluyor ara sira atesim oluyor o da normalmis.Belirtilerin nelerdi hatirliyormusun
canim hani bu catlatma ignesi hcg iceriyordu neden silikte olsa cikmadi mademCanım daha yerine yerleşmedi bebe :)
9. Gün test yap çıkar
catlatma ignesi olmusmuydun iliskiyi nasil ayarladiniz hangi gunlerHic bi belirtim olmadi, olamazdi da adetim gunum dundu, genelde adeti 6-7 gun gece basliyor zaten. Simdi de halsizlik oluyor ara sira atesim oluyor o da normalmis.
canim hani bu catlatma ignesi hcg iceriyordu neden silikte olsa cikmadi madem
bazi vucutlar cok cabukmu hcg icerigi vucudundan atiyor acaba
catlatma ignesi olmusmuydun iliskiyi nasil ayarladiniz hangi gunler
Cevabin icin Saol canim eksik olma
baksana rkadas 5.gunde yapmis negatif kafam ondan karistiEvet canım iğne ile verilen hcg kiminde bir haftada atılıyor kiminde çok daha geç
Bende 11. Gün kanda 2.6 idi
Ama başka bir arkadaşta 8. Gün negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?