3-4 hafta qaliba, henuz gitmedim dr -a, adetimden 2 gun gecti. Telefonla konusuyorum her gun dr la icmemi soyledi, haftada 2 kez iciyorum yarim olarak.Banada hamili kalinca brak demisdi
Netden bakinca orda hatta korunmak gerekdigi yazyor canm
Kafam karisdi sen suan kac haftalik gebesin
Sagol kuzum, adetim 26 temmuzdu, evet kanda da pozitiff cikti canim. Haber et mutlaka.Hayırlı olsun canım senin adet günün geldimi kanda baktırdın mı nasip olursa yarın tekrar yapıcam üstünden 2 gün geçmiş olacak biraz da belirgin olur inşallah
Aynen bende 8 taneli kullanyorum 3,5 bitti geriye bir aylik daha kaldi insallah tutar cnm3-4 hafta qaliba, henuz gitmedim dr -a, adetimden 2 gun gecti. Telefonla konusuyorum her gun dr la icmemi soyledi, haftada 2 kez iciyorum yarim olarak.
Bide canm ovu test yapdinmi nasildi ?Sagol kuzum, adetim 26 temmuzdu, evet kanda da pozitiff cikti canim. Haber et mutlaka.
Evet yaptim kuzum, adetin 5 ci gununden basladim 11 ci gununde catladi yumurtam, testim de pik oldu 11-12 ci gunlerde.Bide canm ovu test yapdinmi nasildi ?
Testler su an 2 kipkirmizi cizgi)) ama ilk yaptigimda cok silikti ve 15-20 dk sonra gozukmeye basladi, o gun inanamadim ve 3 kere yaptim ayni oldu))Aynen bende 8 taneli kullanyorum 3,5 bitti geriye bir aylik daha kaldi insallah tutar cnm
Suan test yapdinmi yani net 2 cizgi gordunmu ?
Hem bu arada canm senin 10 gunlul gebe testinde hemen cikdimi silik cizgi veya saatler sonrami?
10-15 dk sonra yine cek bak koyulasmismi
Evet canim ben de ovu testini yapmistim, daha onceki gunlerde silik olan ovu testi hamilelikte koyulasmisti.Selam arkadaşlar internetten gebelik testi sipariş vermiştim dün gelir dedim gelmedi malum bugün de pazar. Ovulasyon testleri ile denedim bi kaç gündür gittikçe koyulasti ovulasyondan sonra net olarak tek çizgi çıkıyordu sürekli takip ettim. başına böyle bişey gelen var mi? BAT 1 ağustos.
Koyuluk aynı bi değişiklik yok sanırım ben kendimi kandırıyom10-15 dk sonra yine cek bak koyulasmismi
Resimde pek gozukmuyor, ama sen goruyorsan var demek ki, olmasaydi hayaleti bile goremezdin. Catlatma ignesi oldun mu?Koyuluk aynı bi değişiklik yok sanırım ben kendimi kandırıyom
Selam arkadaşlar internetten gebelik testi sipariş vermiştim dün gelir dedim gelmedi malum bugün de pazar. Ovulasyon testleri ile denedim bi kaç gündür gittikçe koyulasti ovulasyondan sonra net olarak tek çizgi çıkıyordu sürekli takip ettim. başına böyle bişey gelen var mi? BAT 1 ağustos.
Resimde pek gozukmuyor, ama sen goruyorsan var demek ki, olmasaydi hayaleti bile goremezdin. Catlatma ignesi oldun mu?
Bugün erken gebelik testlerinden alayım elimdeki testler tükendiCanım belli belirsiz bir çizgi var gibi
Ama daha da koyulaşması lazım
Evet kuzum 2 ci ciZgiyi goruyorum, hadi kan vermeye))Eki Görüntüle 2173557 Eki Görüntüle 2173558
Eşimde farketti bugünkini
Benim test markam laboquick marka durdukça çizgiler matlaşıyo ovülasyonlorda baştan daha koyuydu 27sinde yaptığımda şeffaf çizgi var bunda hafif pembemsi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?