Ovülasyon testi, lütfen bilgi birikiminizi paylaşın 🌹

Teşekkür ediyorum, gecikme beklemeden yapmamalıydım. Adet olacak mıyım onu bekleyeceğim, dayanamazsam dediğiniz testi alayım. Sadece bu ara önce kasık ağrısı sonra baş ağrısı üşütmediğimi bildiğim halde gaz çok fazla oldu. Ama bunlar regl belirtisi de olur umutlanmamaya çalışıyorum ben de
Şimdi sizin ovulasyon testlerini gördüm. Sizin acayip erken olmuş test yapmak için. Ayın 22'si çatlama, yani daha 6 gün olmuş. Kan verseniz varsa çıkmaz yani, idrar testi için acayip erken. En azından üstünden 12-14 gün geçmesini bekleyin. En erken kanda 10 gün sonra çıkabilir. Ama o streslere gerek yok bence. Üstünden bari 2 hafta geçmesini bekleseniz daha iyi.

Şimdi sizin ovulasyon testlerini gördüm. Sizin acayip erken olmuş test yapmak için. Ayın 22'si çatlama, yani daha 6 gün olmuş. Kan verseniz varsa çıkmaz yani, idrar testi için acayip erken. En azından üstünden 12-14 gün geçmesini bekleyin. En erken kanda 10 gün sonra çıkabilir. Ama o streslere gerek yok bence. Üstünden bari 2 hafta geçmesini bekleseniz daha i

Şimdi sizin ovulasyon testlerini gördüm. Sizin acayip erken olmuş test yapmak için. Ayın 22'si çatlama, yani daha 6 gün olmuş. Kan verseniz varsa çıkmaz yani, idrar testi için acayip erken. En azından üstünden 12-14 gün geçmesini bekleyin. En erken kanda 10 gün sonra çıkabilir. Ama o streslere gerek yok bence. Üstünden bari 2 hafta geçmesini bekleseniz daha iyi.
Adet olacakmışım gibi belirtiler ortaya çıktı, canım çok tatlı çekti bugün huzursuzluk var, göğüs hassasiyeti vs, sanırım başaramadık bu ay :( ilk denememdi sanırım çook şey bekledim tavşankulak

Adet olacakmışım gibi belirtiler ortaya çıktı, canım çok tatlı çekti bugün huzursuzluk var, göğüs hassasiyeti vs, sanırım başaramadık bu ay :KK43: ilk denememdi sanırım çook şey bekledim tavşankulak
Yok böyle belirti arayarak, kendizi çok dinleyerek varsayımlarda bulunmak sizi yıpratır, ayrıyetten de adet belirtileri ve de erken hamilelik belirtileri çok benzerdir. Hamilelik oluşsa bile normal adet belirtilerinden farklı bir belirti oluşmayabilir. Hamile olmasak da adete yakın hormonlarımız yine artıp, azalır. Bu yüzden de bir takım belirtiler olabilir veya kişi herhangi yoğun bir belirti hissetmeyedebilir. Hamilelikte esas belirtiler de zaten çoğunlukla adet gecikmesinden sonra başlar. Yani bu kadar erken dönemde böyle şeyler düşünmek sağlıklı olmaz. Bir de böyle hemen olacak diye düşünmeyin. Bunların hepsi bir süreç. Şimdi siz ne kadar sağlıklı olursanız olun ve de vakti denk getirin. O ay diyelim yumurta döllendi, döllenmekle bitmiyor. Rahme doğru bir yolculuk başlıyor, bu yolcuklukta döllenen yumurta kendi içinde hızla hücreler bölünüyor çoğalıyor vs. Rahme geliyor veya gelemiyor. Geldi diyelim tutunma aşaması var. Rahim kalınlığı, döllenen yumurta sağlıklı mı değil mi vs bir sürü etken. Tutunsa bile sonradan düşebilir. Veya kimyasal olabilir. Veya hepsi de yolunda ilerleyip sağlıkla tutunabilir. Her ay hamile kalma olasılığı ortalama %15-20 arasında. Şimdi bunu size ümitsizlik olsun diye demiyorum. Hemen cart diye olmasını bekleyip de olmayınca da üzülmenizi gerektiren bir durum yok bunu demek istiyorum. Oladabilir, olmayadabilir. Daha ilk denemeden bu kadar beklentiye girmek doğru değil, ilişkinin üstünden 1 hafta geçmişken kendinizde belirti aramak, var yok diye kendinizi yıpratmak yersiz olur. Bu ay olmaz ise ileriki aylarda hayırlısıyla olsun inşallah deyin.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim testlerim pik olurken silikleşti sonra tekrar çift çizgi çıkmaya başladı anlayan barmı

Eklentiler

• C12CE642-42EA-4941-804B-0E2C374EAF7E.webp
    C12CE642-42EA-4941-804B-0E2C374EAF7E.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 47
  • CACFA3E1-ADF9-4EBB-8BB6-0C64AE23276F.webp
    CACFA3E1-ADF9-4EBB-8BB6-0C64AE23276F.webp
    97,6 KB · Görüntüleme: 49
Back
X