- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 53
- 33
- Konu Sahibi CloudCloud
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederim sabah yada akşam sonuç değişir mi peki bir kaç yorum okudum akşam yapılan testlerde daha iyi sonuç aldıkları yazıyorduyumurtlama değil maalesef. Hergün aynı saatte 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakarak yapmaya devam ediniz ilk idrar olmayacak şekilde. T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada C çizgisinden daha koyu olduğunda yumurtlama olmuş anlamına geliyor. T çizgisi silikleşmeye başlayana kadar yani çatlama olana kadar ilişkiye devam etmelisiniz. Hakkınızda hyırlısıni dilerim.
Öle gibi görünüyor inşallah değerlendirmişsinizdir sonuçlar için haberdar edinSizce pik olmuş mu?
Merhaba ben baya bir araştırma yaptım yumurtlama günü herkes de değişiyormuş hatta bazılarının adetten bir gün önce bile olabiliyormuş o yüzden adet biter bitmez ovulasyon testine başlamak gerekiyormuşAmin çok teşekkür ederim sabah yada akşam sonuç değişir mi peki bir kaç yorum okudum akşam yapılan testlerde daha iyi sonuç aldıkları yazıyordu
Cevabı size yazayım derken kendi yorumuma cevap yazmışımKızlar merhaba. Bu ay itibariyle ovulasyon testi yapayım dedim. Bugün adetimin üzerinden 11.gün. Bugün başlayayım dedim. Az önce yaptım. C çizgisi kadar olmasa da ona yakın gibi. Yumurtalamam için eli kulağında galiba değil mi? İlk testte böyle belirmesini beklemiyordum. Genelde adetten itibaren 14.günde başlanmıyor mu bu test yapılmaya? Anlamadım. Biraz bilgisizim bu konuda. Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler![]()
Canım bu da bugün aynı saatte yaptığım test. Bugün pik yapmış mı oluyorum?Merhaba ben baya bir araştırma yaptım yumurtlama günü herkes de değişiyormuş hatta bazılarının adetten bir gün önce bile olabiliyormuş o yüzden adet biter bitmez ovulasyon testine başlamak gerekiyormuş
Olmuş canım dün giremedim sonuçlardan haberdar edersinCanım bu da bugün aynı saatte yaptığım test. Bugün pik yapmış mı oluyorum?
Tabi canım. Bakalım çalışmalara devamOlmuş canım dün giremedim sonuçlardan haberdar edersin![]()