Evet ama hala koyu sabah akşam koyu olması çok ilginç geldiBen ögrendim ama söyle adetime 2 3 kala ögrendim senin biraz erken sanirim geç yumurtlama olmus olabilirsin ama baya net dene yinede
Bende ilk defa kullanıyorum kafam karışık benimde. 2 gün önce doktora gittim yumurtam çatlamış akıntımda var su zaten anlamıştım ozaman pik çıkmadı ayın 1 inde şimdi koyulaşmaya başlamış test bugün. Bide benim reglimde geçti bir hafta oyüzden neler oluyor bilemiyorumEvet ama hala koyu sabah akşam koyu olması çok ilginç geldi
Benim burda paylaştıktan sonraki testim silik çıktı yani geç çatladı belliki beni hamileliğe yormuştumBende ilk defa kullanıyorum kafam karışık benimde. 2 gün önce doktora gittim yumurtam çatlamış akıntımda var su zaten anlamıştım ozaman pik çıkmadı ayın 1 inde şimdi koyulaşmaya başlamış test bugün. Bide benim reglimde geçti bir hafta oyüzden neler oluyor bilemiyorum
Evet olabiliyormuş oyüzden bile adet gecikiyormuş. İnşallah güzel haberler alırız bakalımBenim burda paylaştıktan sonraki testim silik çıktı yani geç çatladı belliki beni hamileliğe yormuştum
Yani çok tuhaf eski hamileliğimde yaşadığım şeyler var batmalar ağrılar eğilince ağırlık hissi karnımın alt tarafında bir tuhaflık var inşallah gebeliktir bu tuhaflıkEvet olabiliyormuş oyüzden bile adet gecikiyormuş. İnşallah güzel haberler alırız bakalım
Test yaptın mıYani çok tuhaf eski hamileliğimde yaşadığım şeyler var batmalar ağrılar eğilince ağırlık hissi karnımın alt tarafında bir tuhaflık var inşallah gebeliktir bu tuhaflık
Yok ya daha 8 gün var adete varsa bile çıkmaz kiTest yaptın mı
Kiminin çıkıyor ama yapmasanda daha iyi çok erken dediğin gibiYok ya daha 8 gün var adete varsa bile çıkmaz ki
en sonki sonlanan gebeliğimde 6 gün kala yapmıştım çıkmamıştı son 2 günde bir daha yaptım o zaman hemen çıkmıştıKiminin çıkıyor ama yapmasanda daha iyi çok erken dediğin gibi
Sizin belirtiler var mıBende ilk defa kullanıyorum kafam karışık benimde. 2 gün önce doktora gittim yumurtam çatlamış akıntımda var su zaten anlamıştım ozaman pik çıkmadı ayın 1 inde şimdi koyulaşmaya başlamış test bugün. Bide benim reglimde geçti bir hafta oyüzden neler oluyor bilemiyorum
Karnımın alt tarafında var hafif ağrı bide iki gün önce test yapmıştım predictor çok silik çıktı kuruyunca daha belli oldu testlere de güvenemiyorum açıkçasıSizin belirtiler var mı
Karnımın alt tarafında var hafif ağrı bide iki gün önce test yapmıştım predictor çok silik çıktı kuruyunca daha belli oldu testlere de güvenemiyorum açıkçasıpredictor kuruma çıkarıyor mu acaba
Bat kaçtı sizinKarnımın alt tarafında var hafif ağrı bide iki gün önce test yapmıştım predictor çok silik çıktı kuruyunca daha belli oldu testlere de güvenemiyorum açıkçasıpredictor kuruma çıkarıyor mu acaba
Olmadım canım karışık birazBat kaçtı sizin
Bugünki ovülasyon testim buda pike çok yakınBat kaçtı sizin
Aaa hamile olabilirsin o zaman çünkü bu pik olunca hamilelik oluyormuş çok kişi yaşamış burdaBugünki ovülasyon testim buda pike çok yakın
Bende çok okudum burda onu canım da test te yok elimde başka sipariş verdim anca gelir merak ediyorum daAaa hamile olabilirsin o zaman çünkü bu pik olunca hamilelik oluyormuş çok kişi yaşamış burda
Ama ovülasyon testinde pik olmamış pik olmuş da olabilirsinOlmadım canım karışık biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?