Cevap yazdığınız için teşekkür ederim O günden sonra ertesi gün yaptım daha silik gibi çıktı normalde koyulasmasi gerekir anlamadım 3. Gün yapmadım test normalde akıntıyı gordukten 2 gün içinde pik görürdüm anlamadım bende
Rica ederim bu testler bazen bizi yanıltabiliyor burda birçok arkadaşımız testte negatif gördüğü halde ultrasonda yumurtasının olgunlaşıp çatladığını görmüş o yüzden en garanti yol kendi vücudumuzun bize verdiği sinyaldir. Siz akıntıyı hafif ateş basmasını gördüğünüz zaman mutlaka değerlendirin.
Rica ederim bu testler bazen bizi yanıltabiliyor burda birçok arkadaşımız testte negatif gördüğü halde ultrasonda yumurtasının olgunlaşıp çatladığını görmüş o yüzden en garanti yol kendi vücudumuzun bize verdiği sinyaldir. Siz akıntıyı hafif ateş basmasını gördüğünüz zaman mutlaka değerlendirin.
Malesef halen güzel haberi alamadım olumsuz gebeliklerden sonra döngülerde aksama ve gecikme olabiliyor her kadının bedeni çok farklı. Ayrıca kimyasal bile olsa sonuç olarak gebe kalabiliyorsunuz demek ki sadece malum hepimizin bildiği konulara dikkat ederek sürecinizin olumlu sonuçlanacağına çok inanıyorum