Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaşlar.

Ben en son 13 martta regl oldum 19 martta bitti. Son 2 gündür kasık ve yumurtalık sancısı çekiyorum gelip gidiyor. Ara ara oluyor yanı. Daha yeni bugun ovulasyon testi alabildim. Yaptım ve bununla alakalı birsey sormak istiyorum .
Acaba benim yumurta catladi mi da böyle silik çünkü bir iki gündür ağrım var diyordum hala var ara ara.
Yada daha yumurtlama olmadi mi acaba o da yarın belli olur diymi bu çizgiden silik çıkarsa yumurtladim demek koyu çıkarsa daha yumurtlamadim o zaman oyle mi düşünmem lazim
İsin içinden çıkamadım. Resim ekliyorum yeni. Bakabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar.

Ben en son 13 martta regl oldum 19 martta bitti. Son 2 gündür kasık ve yumurtalık sancısı çekiyorum gelip gidiyor. Ara ara oluyor yanı. Daha yeni bugun ovulasyon testi alabildim. Yaptım ve bununla alakalı birsey sormak istiyorum .
Acaba benim yumurta catladi mi da böyle silik çünkü bir iki gündür ağrım var diyordum hala var ara ara.
Yada daha yumurtlama olmadi mi acaba o da yarın belli olur diymi bu çizgiden silik çıkarsa yumurtladim demek koyu çıkarsa daha yumurtlamadim o zaman oyle mi düşünmem lazim
İsin içinden çıkamadım. Resim ekliyorum yeni. Bakabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler
Resim eklemeyi unuttum 😀

Eklentiler

• 20220331_101947.webp
    20220331_101947.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 102
bundan tek seferde birşey anlaşılmaz canım regl bitişi başlarsan daha net sonuç alırsın

bundan tek seferde birşey anlaşılmaz canım regl bitişi başlarsan daha net sonuç alırsın
Dogru evet bir de düzensizlik var .o yüzden dediğiniz gibi geç başladım. Ama mesela dün çatlamış olup bugün silik çıkması gibi biesey olabilir mi, bunu yarın yapınca daha net anlarim diymi .

Koyu çıkarsa bugüne göre daha catlamamis demek, daha silik çıkarsa da çatlamış daha önceki gün demek diymi.
Umarım anlatabildim :(

evet dogru söylüyorsun ama belki hiç oluşmadı bile yani dün yapmış olsan yine silik çıkma ihtimali de vardı. bana soracak olursan canım sen genel belirtilere göre ilişki değerlendirmelerine devam et akıntı agrı vs. bu ay için. eğer tutmazda regl olursan o zaman düzenli ovu testlerine başla.

evet dogru söylüyorsun ama belki hiç oluşmadı bile yani dün yapmış olsan yine silik çıkma ihtimali de vardı. bana soracak olursan canım sen genel belirtilere göre ilişki değerlendirmelerine devam et akıntı agrı vs. bu ay için. eğer tutmazda regl olursan o zaman düzenli ovu testlerine başla.
Tamam haklısınız ben değerlendirmeye devam edeyim testi de yarın yaparım tekrar 10 tane almıştım. Insallah hayirlisi regl olursam dediğiniz gibi bitimi itibari ile başlarım çünkü düzensiz olunca takip etmek zor oluyor sagolun 🙏

Ara ara sancı, iç ateş varmış gibi vücut sıcaklığı ve yine ara ara mide bulantısı oluyor acaba bunlar yumurtlanin bugun yarin olacağını mı gösteriyor

Bugun yaptığım test de böyle çıktı acaba koyulasma mi var silik mi düne göre yoksa aynı mi :( bana göre koyu gibi ama.

Eklentiler

• 20220401_101858.webp
    20220401_101858.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 102
yumurtlama diyemem bence ama biraz koyulaşma var akıntı vs ne durumda

yumurtlama diyemem bence ama biraz koyulaşma var akıntı vs ne durumda
Insallah bir iki güne koyulasir tam. Akıntı biraz var ara ara kasiklarda girip çıkan agri oluyor . Findik badem muz soda hurma yiyin dediler olgunlaşması için yumurtanın

Özür dileyerek yapmış olduğum 3 ovulasyon testini tekrar yüklemek istiyorum bugünkü ile beraber catlamq olmus gibi gözüküyor sizce de oylemi

Eklentiler

• 20220402_125322.webp
    20220402_125322.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 94
Özür dileyerek yapmış olduğum 3 ovulasyon testini tekrar yüklemek istiyorum bugünkü ile beraber catlamq olmus gibi gözüküyor sizce de oylemi
Çatlamış gözüküyor bazılarının ovulasyon çok koyulmadanda yumurtlama olabiliyor bugünüde değerlendirin😊

Çatlamış gözüküyor bazılarının ovulasyon çok koyulmadanda yumurtlama olabiliyor bugünüde değerlendirin😊
Diymi düne göre silik görüyorum o kadar çok taktım ki kafayı farklı gözlerin görmesini istedim. Tesekkur ederim sagolun

Diymi düne göre silik görüyorum o kadar çok taktım ki kafayı farklı gözlerin görmesini istedim. Tesekkur ederim sagolun
Rica ederim bu koyulukta bende yumurtlama görmüştüm ordan biliyorum ama yine emin olmak için yarında tekrarlayabilirsiniz

Tamamdir yarin da yaparım bu defa fazladan test almıştım
Canım internetten alsana ovülasyon testlerini fazla fazla oluyor 30 adet falan bende 2 aydır yumurtlama göremedim bu ay adet bitince başlıcamm hemen yumurtlama görene kadar daha sağlıklı oluyor sonuç sende öyle yap yine devam et tabi testlere

Canım internetten alsana ovülasyon testlerini fazla fazla oluyor 30 adet falan bende 2 aydır yumurtlama göremedim bu ay adet bitince başlıcamm hemen yumurtlama görene kadar daha sağlıklı oluyor sonuç sende öyle yap yine devam et tabi testlere
Evet aslında internetren daha uygun suan elimde 8 tane kaldı bir dahakine eğer tutmazsa benim öyle yaparım. Yoksa testler gerçekten pahali

Merhabalar bu sonn2 testi bugun yaptım, simdi de koyu sanki ben mi yanılıyorum lütfen bi bakabilir misiniz yoksa catlama olmadı mı daha ? Ve testler bekledikçe koyulasiyor

Eklentiler

• 20220403_164641.webp
    20220403_164641.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 83
Merhabalar bu sonn2 testi bugun yaptım, simdi de koyu sanki ben mi yanılıyorum lütfen bi bakabilir misiniz yoksa catlama olmadı mı daha ? Ve testler bekledikçe koyulasiyor
Aynen bekledikçe koyulaşıyor sanki bende işin içinden çıkamadım 😅

Back
X