Ovulasyon testi once cift sonra silik t bolgesi

babybrokoli

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
19
7
6
27
Merhaba.Ben ovulasyon testini bu ay ilk kez kullandım.Bugune kadar hep t bölgesi yoktu silikti bugün yaptigimda resimlerde ki gibi t bölgesi oldukça koyuydu 3 saat sonra tekrar yaptım bu sefer yine resimdeki gini vardı ama çok koyu değildi bu ne demek oluyor bilen biri cevaplayabilir mi ?

Eklentiler

• 20231110_180925.webp
    32 KB · Görüntüleme: 33
  • 20231110_180909.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 36
Sıvı alımına dikkat ettiniz mi ikisinde de?

Sabah ac karnına yapmistim ikincisini çay kahve falan içtikten sonra yaptim
2 saat sıvıyı kesmeniz lazım ovülasyondan önce, en azından azaltmanız lazım. İlk idrarla da yapmamak daha iyi oluyor. Muhtemelen ikinci yaptığınız yanlış sonuç verdi o yüzden, bugün piktir

2 saat sıvıyı kesmeniz lazım ovülasyondan önce, en azından azaltmanız lazım. İlk idrarla da yapmamak daha iyi oluyor. Muhtemelen ikinci yaptığınız yanlış sonuç verdi o yüzden, bugün piktir
Peki birşey daha sorucam ben dün olarak dusunup cinsel ilişkide bulunduk eşimle bugün tekrarlamama gerek var mı yada kaç gün daha ilişki yaşamalıyım.Bebek icin

Peki birşey daha sorucam ben dün olarak dusunup cinsel ilişkide bulunduk eşimle bugün tekrarlamama gerek var mı yada kaç gün daha ilişki yaşamalıyım.Bebek icin
Silikleştiği zaman çatlamış demek oluyor. Yine sıvı alımına dikkat edip birkaç gün daha test yapın, muhtemelen yarın çatlar zaten, bugünü es geçip yarın ve bi sonraki gün (sperm sorunu varsa araya 1 boş gün daha koyabilirsiniz) devam etseniz daha iyi olur ilişkiye

Çok teşekkür ederim size sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…