- Konu Sahibi Hayvanseverbiri
Amin inşallahİnşallah canım senin de tutar sıkı sıkı insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahİnşallah canım senin de tutar sıkı sıkı insallah
Kızlar bnmkine de bakın lütfen hiç bişey anlamadımKızlar merhaba bayadır bebek işlerine ara verip kafamı boşaltmıştım. Aldığım ovülasyon testlerini bile yapmamıştım bu ay. Bir anda içimden bir ses yap dedi yaptığımda da bu sonuç oldu. Daha önce bir ay takip ettim ama hiç bu kadar koyulaşmamıştı sizce pik mi bu?
Merhaba evet cnm pik bgun be yarini degerlendirin mutlaka siliklesirse yarnda yapin mtlaka ozman yumrta catladi demektir guzel hberlerle aminnnMerhabalar ovulasyon testim pik yapmış mı sizce ilk defa kullanıyorum
Çok teşekkür ederimMerhaba evet cnm pik bgun be yarini degerlendirin mutlaka siliklesirse yarnda yapin mtlaka ozman yumrta catladi demektir guzel hberlerle aminnn![]()
Evet canım değerlendir 3 günMerhabalar ovulasyon testim pik yapmış mı sizce ilk defa kullanıyorum
Pik canım 3 günü üst üste değerlendirKızlar testim bugün böyle ne anlama geliyor çatlama olmamış mı hala
Canım olabilirKızlar testim bugün böyle ne anlama geliyor çatlama olmamış mı hala
Çok teşekkür ederim yardımlarınız İçinPik canım 3 günü üst üste değerlendir