Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğneyi doktor mu verdi sanaBEN 15akşam 16 sabah 17 sabah yani bugün değerlendirdim, devam edeceğim 1 hafta daha şansa bırakmamak için ovitrelle yapıldı
Pikleşmeye yaklaşmışken geri silikleşmiş benimde öyle şuan anlamadımEki Görüntüle 3660682 Benimkinede bakar mısınız 12.gün koyuydu ama tam pik gibi değil sonra silikleşmeye başlamış gibi o gün müydü pik günü yoksa normal mi bu daha var mı sizce
Geçen ay da kullandım aynı marka ertesi gün piki görmüştüm bu ay böyle oldu anlayan biri varsa bizi bilgilendirse keşkePikleşmeye yaklaşmışken geri silikleşmiş benimde öyle şuan anlamadım
Birkaç gün daha bakalım artık belki erkendir daha pik görmek içinDaha tam piki göremedimm bendeEki Görüntüle 3660741
Aynen beklicem biraz daha yine de değerlendiyorum iki güne bir benBirkaç gün daha bakalım artık belki erkendir daha pik görmek için
Bende öyle yapıyorum inşallah bu ay olurAynen beklicem biraz daha yine de değerlendiyorum iki güne bir ben![]()
İnşallah canım benim geçen aydan düşüğüm vardı hayırlısı olsun inşallah sen ne zamandır istiyorsunBende öyle yapıyorum inşallah bu ay olur
Merhaba, benim pikden sonra testim asagidaki gibi dün ve bugünün, çatlama olduğunu mu gösteriyor? Bu gece yi de degerlendirmelimiyim?
Merhaba, benim pikden sonra testim asagidaki gibi dün ve bugünün, çatlama olduğunu mu gösteriyor? Bu gece yi de degerlendirmelimiyim?