Onlar nasıl diğer sonuçların iyi çıkmış mıİnşallah birkaç tahlil daha istemiş kanda tam kan sayımı sonucum çıkmış daha yeni belki bugün çıkar sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar nasıl diğer sonuçların iyi çıkmış mıİnşallah birkaç tahlil daha istemiş kanda tam kan sayımı sonucum çıkmış daha yeni belki bugün çıkar sonuç
Bir tek tam kan sayımı çıkmış normal gösteriyorOnlar nasıl diğer sonuçların iyi çıkmış mı
diğeri de çıkar bence bekleyelimBir tek tam kan sayımı çıkmış normal gösteriyor
İnşallah sisteme girip çıkmaktan gözlerim yoruldudiğeri de çıkar bence bekleyelim
Sakin ol kızİnşallah sisteme girip çıkmaktan gözlerim yoruldu
Bi pozitif bi negatif görünce bir de karnım da ağrıyor anlayamadım en azından çıksa da netleştirsem rahatlasamSakin ol kız![]()
Kaç gün var reglne düzenli mi birdeBi pozitif bi negatif görünce bir de karnım da ağrıyor anlayamadım en azından çıksa da netleştirsem rahatlasam
Ovulasyonla takip etmiştim yarın olmam gerekiyor normaldeKaç gün var reglne düzenli mi birde
Hee doğru bakalım ya bence bu son yaptığın test bozuktuOvulasyonla takip etmiştim yarın olmam gerekiyor normalde
Belkide değer düşük olduğu için ilk idrarda değildi o yüzden de olabilirHee doğru bakalım ya bence bu son yaptığın test bozuktu
Evet o da olabilir bence sen hamilesinnBelkide değer düşük olduğu için ilk idrarda değildi o yüzden de olabilir
İnşallah hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum duygusalım biraz hatta bayaa 1 hafta etkisinde kalırım biliyorumEvet o da olabilir bence sen hamilesinn
Ah ah şu hayal kırıklığı zaten insanı yoruyorİnşallah hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum duygusalım biraz hatta bayaa 1 hafta etkisinde kalırım biliyorum
Evet öyle gerçekten benim adetten 1 gün önce hep kahverengi akıntıyls başlardı şu an bir şey yok o da umut veriyor aslında ama bilemiyorum sonuç çıkana kadarAh ah şu hayal kırıklığı zaten insanı yoruyor
İnşallah olumlu sonuç olur canımmEvet öyle gerçekten benim adetten 1 gün önce hep kahverengi akıntıyls başlardı şu an bir şey yok o da umut veriyor aslında ama bilemiyorum sonuç çıkana kadar
İnşallah canımİnşallah olumlu sonuç olur canımm
Çıkmadı mı sonuçİnşallah canım
Hayır canımÇıkmadı mı sonuç
Hayırlısı olsun çok heycanlıyım ben bileHayır canım
Nasıl uyurum bilmiyorumHayırlısı olsun çok heycanlıyım ben bile![]()