Hayırlısıyla inşallahAynen bakalım sonuç ne olacak bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla inşallahAynen bakalım sonuç ne olacak bu ay
Regl mi oldun canımHayırlısıyla inşallah
Test yaptım yine anlamadım kuruma çizgisi bıraktı herhaldeHayırlısıyla inşallah
Kaç dk da oluştu çizgi foto atar mısıbTest yaptım yine anlamadım kuruma çizgisi bıraktı herhalde
Cok cok hafif bir gölge bırakmış aslında inşallah gebeliktir bat ne zamanDakika olarak hesaplamadım bakmadım saate hiç ama bilmediğim marka haftasonu olduğundan tüm eczaneler açık değil markası elite erken gebelik testi bilmiyorum yükleyince belli mi
Eki Görüntüle 3682955 Eki Görüntüle 3682956 Eki Görüntüle 3682957
Silik çıkmış ama beta düşükken de böyle cıkıyormuş bekle bakalım ne olacakYarın ya da salı olmam gerekiyor aslında ya testler çok hassas değil ya da yok ovulasyon testi de böyle Eki Görüntüle 3682961
Evet canımRegl mi oldun canım
Yarın bir tekrarla canım yineYarın ya da salı olmam gerekiyor aslında ya testler çok hassas değil ya da yok ovulasyon testi de böyle Eki Görüntüle 3682961
Evet geçen ay hiç çizgi yoktu regl yaklaşınca onu da düşünüyorumSilik çıkmış ama beta düşükken de böyle cıkıyormuş bekle bakalım ne olacak
Bakıcam bakalımYarın bir tekrarla canım yine
Hayırlısı olsun inşallahBakıcam bakalım
İnşallahHayırlısı olsun inşallah
Yaptın mıİnşallah
Hayır kargom gelmedi dahaYaptın mı
He anladım canım kaçıncı gündesinHayır kargom gelmedi daha
Bugün ya da yarın olmam gerekiyor normaldeHe anladım canım kaçıncı gündesin
Hadi bakalım güzel sonuçlar alalım inşallahBugün ya da yarın olmam gerekiyor normalde
İnşallahHadi bakalım güzel sonuçlar alalım inşallah