Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ovülasyon testim bugün pik oldu. Dün ilişki oldu. Bugün de olur. Yarın olmasına gerek var mı? Çok müsait olmayacağız yarın. Yarın da olursa ihtimal daha mı yüksek oluyor. (Yumurtam pikten 24 saat sonra çatlamıştı geçen ay.)
Kızlar ovülasyon testim bugün pik oldu. Dün ilişki oldu. Bugün de olur. Yarın olmasına gerek var mı? Çok müsait olmayacağız yarın. Yarın da olursa ihtimal daha mı yüksek oluyor. (Yumurtam pikten 24 saat sonra çatlamıştı geçen ay.)
31 temmuzda regl olmuştum. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için regl 6 gün sürdü. 16 gün oluyo sanırım regl başlangıcından sayarsak. Geçen ay da 15. Gün görmüştüm yumurtlama