• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi, pik olmuş mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorlar sanırım pek önermiyor bu testleri genelde kontrole gelin diyorlar ama her seferinde o muayne insanı cok yıpratıyor
Ben mecbur gidiyorum kürtaj sonrası insan korkuyor ister istemez en iyisi doktor kontrolünde olsun dedim bu kez

Testleri kullanırken sıvı alımına çok dikkat etmeniz lazım. Her gün aynı saatte en az 2 saat sıvı bişey tüketmemiş olursanız t çizgisi daha belirgin oluyor. Bir de bu damlatmalı olanlarda damla sayısına dikkat etmek gerekiyor bazen az veya fazla gelebiliyor. Hoş her zaman da ovulasyon da görmek yumurtlama oldu anlamına gelmiyormuş bakın mesala benim ovulasyon testimde t çizgisi ne kadar koyu oldu 16.gün sabah doktora gittim yumurtlama olmamış dedi🤷‍♀️
Canım bende de aynısı oldu sanki doktor çatlamamış dedi dün ama anlamadm ben bu işi ya bak testlerimi koyuyorm. En sondaki bugün sabahki 14ünde pik değil mi

Eklentiler

• BCB0FE72-3B8D-4938-AD59-BA8F08BBB6B3.webp
    BCB0FE72-3B8D-4938-AD59-BA8F08BBB6B3.webp
    100,2 KB · Görüntüleme: 72
Canım bende de aynısı oldu sanki doktor çatlamamış dedi dün ama anlamadm ben bu işi ya bak testlerimi koyuyorm. En sondaki bugün sabahki 14ünde pik değil mi
14 pik duruyor teste göre peki doktor yumurta gördü mü boyutu ile ilgili birşey dedi mi

9946CA88-0A57-4232-B113-2369C6D7D070.webp
ya bende aynı duruödayım valla anlam veremedim bugün adetin 14. Günü silikleşme olmuş gibi ama net bir pik olmadı sanırım kalitesiz yumurtadan öyle oluyor sizce pik ne zamn olmuş

14 pik duruyor teste göre peki doktor yumurta gördü mü boyutu ile ilgili birşey dedi mi
Pazartesi gittiğimde 15mm demişti canım bugün yine kontrolüm var saat 5te. Anlamadım ki ama aynı yerde kistim vardı. Kist küçülmüş dedi. Acaba kistle yumurtayımı karıştırdı ya🤣🤣🤣 ay kafamda deli sorular. Çarşamba günü çatlatırız demişti

Pazartesi gittiğimde 15mm demişti canım bugün yine kontrolüm var saat 5te. Anlamadım ki ama aynı yerde kistim vardı. Kist küçülmüş dedi. Acaba kistle yumurtayımı karıştırdı ya🤣🤣🤣 ay kafamda deli sorular. Çarşamba günü çatlatırız demişti
Allah Allah bakalım gidince ne diyecek 😅

Allah Allah bakalım gidince ne diyecek 😅
Canım gittim hiç çatlama yok olmamış dedi. Adetimin 7.günü gittiğimde sağda 14mm solda 11mm ydi yumurtam. 10.günü gittim sağda ki büyümemiş soldaki 14mm olmuş dedi. 12.günü gittim büyümemiş dedi. 13.günü bugün gittiğimde soldaki durmuş büyümüyor sağda 2tane daha yumurta var dedi hahaha vallahi kafayı yiycem kızlar ben beynim yandı. 🤣🤣🤣İlk defa böyle bişey yaşadım neden acaba çok ilginç.

Eki Görüntüle 2802191 ben adetin 7. Günü başladım ikinci ayım oldu ovulasyon testi kullanalı ama hiç bir zaman t daha koyu yada eşit olmuyor adet günüme kadar devam edip kullanıyorum fakat göremiyorum yada anlamıyorum bıgün adetin 13. Günü bu şekilde yumurtlamamı sayılıyor ne yapmalıyım bu arada ben gün aşırı ilişkiyi adet dönememine kadar yapıyorum yanlış mıyım bir bilgi verebilecek var mı☹️
13 yumurtlama gibi canım

Canım gittim hiç çatlama yok olmamış dedi. Adetimin 7.günü gittiğimde sağda 14mm solda 11mm ydi yumurtam. 10.günü gittim sağda ki büyümemiş soldaki 14mm olmuş dedi. 12.günü gittim büyümemiş dedi. 13.günü bugün gittiğimde soldaki durmuş büyümüyor sağda 2tane daha yumurta var dedi hahaha vallahi kafayı yiycem kızlar ben beynim yandı. 🤣🤣🤣İlk defa böyle bişey yaşadım neden acaba çok ilginç.
Demekki doktora gitmesek ovulasyon testine göre saf saf ooo yumurtlama oldu oh silikleşti çatlamayı da yakaladık diyecektik🤦‍♀️😅ben bu ay 5. Gün gittim 9.mm dedi 12.gün gittim 11mm çok büyümemiş dedi 16.gün gel demekki geç yumurtlama olacak dedi attığım resimdeki gibi 14,15 tam pik oldu dedim doktora gidince çatlama oldu der 😂ama ne yumurta var ne de çatlama belirtisi var hiç biri yok dedi 😂😂

Demekki doktora gitmesek ovulasyon testine göre saf saf ooo yumurtlama oldu oh silikleşti çatlamayı da yakaladık diyecektik🤦‍♀️😅ben bu ay 5. Gün gittim 9.mm dedi 12.gün gittim 11mm çok büyümemiş dedi 16.gün gel demekki geç yumurtlama olacak dedi attığım resimdeki gibi 14,15 tam pik oldu dedim doktora gidince çatlama oldu der 😂ama ne yumurta var ne de çatlama belirtisi var hiç biri yok dedi 😂😂
Ay vallahi bende öyle dedim kesin çatladı diycek diye hatta bende eşimle değerlendiriyodum sürekli🤣🤣 aman kaçırmayım diye

Ben de işte doktora gitmeden önceki gün değerlendirdim aklımca yarın 12.gün 😂😂
Canım sen yinede değerlendir bence 16.güne kadar gün aşırı ben öyle yapıyorum sağ solu belli olmuyor yumoşların ben geçtiğimiz 2ay öyle kaçırdım doktora gidene kadar haftada 1-2 oldu ilişki doktors her gittiğimde çatlamış oluyodu🤣🤣 ilaç falan kullanıyo musun sen canım yoksa sadece kontrol mü

Canım sen yinede değerlendir bence 16.güne kadar gün aşırı ben öyle yapıyorum sağ solu belli olmuyor yumoşların ben geçtiğimiz 2ay öyle kaçırdım doktora gidene kadar haftada 1-2 oldu ilişki doktors her gittiğimde çatlamış oluyodu🤣🤣 ilaç falan kullanıyo musun sen canım yoksa sadece kontrol mü
19. u regl olursam bu kez femara kullanacağım ilk kez bakalım 😅

Back
X