Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silikleşmesini bekleyenler erkek bebek isteyenler.silikleşmeye başlayınca çatladığını gösteriyor ama spermler 72 saat canlı kaldığı için pik olduğu gün ve ertesi gün öneriyorlar
Hmm.. sanırım öyleymiş canım araştırdım baya bizde bugün eşimle beraber olduk saat öğlen 12 de . Saat 14:00 da ovulasyon testinde kopkoyu çift çizgiyi yakaladım yani pik ve yine aynı gün yani bugün akşam saat 7 deki testimde silikleşmiş . Acaba tutarım hiç bilmiyorum
Hmm.. sanırım öyleymiş canım araştırdım baya bizde bugün eşimle beraber olduk saat öğlen 12 de . Saat 14:00 da ovulasyon testinde kopkoyu çift çizgiyi yakaladım yani pik ve yine aynı gün yani bugün akşam saat 7 deki testimde silikleşmiş . Acaba tutarım hiç bilmiyorum
Amiin canım me güzel dua etmişsin öyle okadar çok ihtiyacım varki buna İnan cinsiyeti hiç önemli değil başta hayırlı ve sağlıklı olmasını çok istiyorum evlat acısı yaşadığım için öyle cinsiyetmiş filan boş şeylere takılmıyorum .
Amiin canım me güzel dua etmişsin öyle okadar çok ihtiyacım varki buna İnan cinsiyeti hiç önemli değil başta hayırlı ve sağlıklı olmasını çok istiyorum evlat acısı yaşadığım için öyle cinsiyetmiş filan boş şeylere takılmıyorum .
silikleşince çatlamış oluyor çünkü çatlayınca lh hormonu düşüşe geçiyor. ama bana doktor ovulasyon gününü de değerlendir dedi. zaten sperm 2 gün yaşıyormuş içerde. ama yumurta 12-24 saat içinde etkisini kaybediyor