Zaten spermler 48 saat canlı kaliyor bu yüzden doktorlar en sagliklisi gün aşırı ilişki diyorMerhaba hanimlar ovulasyon testimde 11 gunde yumurtlama oldu 12.gundede yumurtlama oldu 11.gunu degerlendrdim bugunu degerlendiremicem , yarin ve ertesi gunu degerlendirsem olur mu ?
A cok t.ederim peki bide seyi sorsam catlama ve sonraki gun mu degerlendirilmeli yoksa yine mi ara verilmeli ?Zaten spermler 48 saat canlı kaliyor bu yüzden doktorlar en sagliklisi gün aşırı ilişki diyor
İstersen öyle yap sonra gün aşırıya dön umarım bebisin seninle olur bende şimdi hamileyim ama tedavi ile bunlardan çok anlamıyorum sadece burda okuyup öğrendiklerimden konuşuyorum bazı gebelikler çoklu ilişkiye bağlı oluyormuş rabbim tez vakitte doldursun kucağını insAllahA cok t.ederim peki bide seyi sorsam catlama ve sonraki gun mu degerlendirilmeli yoksa yine mi ara verilmeli ?
Ayy aminn insallah agzindan bal damliyo hamilelerin duasi kabul olur bana da dua eder misin?İstersen öyle yap sonra gün aşırıya dön umarım bebisin seninle olur bende şimdi hamileyim ama tedavi ile bunlardan çok anlamıyorum sadece burda okuyup öğrendiklerimden konuşuyorum bazı gebelikler çoklu ilişkiye bağlı oluyormuş rabbim tez vakitte doldursun kucağını insAllah
Tabiki ederim Rabbim bütün emeklerinin karşılığını versin bilmiyorum ne kadar süredir istiyorsun ben bu bebiş için iki bcukk sene uğraştım ve Ramazan'ın ikinci günü hamile olduğumu öğrendim sadece sabret asla ama asla pes etme rabbim tez vakitte sana da nasip etsin umarım herşey gönlünce olur ama pskolojik olarak kendini hep rahat hisset mesela ben şarkı açıp oynamayı aşırı severim inan ki yemek yaparken küçük bir iş yaparken hep bunu yaptım illaki seninde sevdiğin birşey vardır onları yap kendini çocuk psikolojisine sokma hep oylanacak birşeyler ara kendine ve çatlama günü ilişkiden sonra dikkat et ağır iş yapma mesela mümkünse o gün duş alma akşam mı ilişkiye girdin bir sonraki gün duşunu al bana bunu söylemişti birisi bende öyle yaptım tabi benimki tedavi ile oldu ama olsun sağlıklı beslenAyy aminn insallah agzindan bal damliyo hamilelerin duasi kabul olur bana da dua eder misin?
Merhaba canım çatlamayi gördüysen 3 gun değerlendirme yapacaksın her gün olmuyorsa bir gün arayla değerlendirA cok t.ederim peki bide seyi sorsam catlama ve sonraki gun mu degerlendirilmeli yoksa yine mi ara verilmeli ?
Henuz catlama gormedim persembe cuma yumurtlamaydiMerhaba canım çatlamayi gördüysen 3 gun değerlendirme yapacaksın her gün olmuyorsa bir gün arayla değerlendir
Yarın yine yap siliklesme varsa üç gün değerlendirHenuz catlama gormedim persembe cuma yumurtlamaydi
Siliklesme oldu bugun , bugun dahil ardarda 3 gun muYarın yine yap siliklesme varsa üç gün değerlendir
Evet ard arda olmuyorsa da bir gün araylaSiliklesme oldu bugun , bugun dahil ardarda 3 gun mu
T.ederim ☺Evet ard arda olmuyorsa da bir gün arayla
Rica ederimT.ederim ☺
Merhaba a benim ovulasyon testlerim bu şekilde sizce yumurtlama olmuşmu eğer bugün yumurtlamaysa bugün değerlendirmeyip yarın değerlendirsem olurmu çünkü diğer günleri değerlendirdikMerhaba canım çatlamayi gördüysen 3 gun değerlendirme yapacaksın her gün olmuyorsa bir gün arayla değerlendir
Yumurtlama gibi görünüyor canım bir gün arayla değerlendirebilirsn sorun yok yarın yine test yap çatlamış mi diye bakalımMerhaba a benim ovulasyon testlerim bu şekilde sizce yumurtlama olmuşmu eğer bugün yumurtlamaysa bugün değerlendirmeyip yarın değerlendirsem olurmu çünkü diğer günleri değerlendirdik
Tamam canım teşekkür ederim bilgilendiririm inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinYumurtlama gibi görünüyor canım bir gün arayla değerlendirebilirsn sorun yok yarın yine test yap çatlamış mi diye bakalım
İnşallah canımTamam canım teşekkür ederim bilgilendiririm inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?