inşallah hepimiz hayırlı haber alırız
Ama çok beklememek en iyi. Benim ilk kimyasal gebelikte normal adet günümde 3 günlük çok az damlama vardı, adet oldum sanıp umursamadık. Sonra 1hafta sonrasında tekrar hafif kanama oldu falan bi Kadın doğumluya gidiyorum medicana Ankara’da testi yap dedi. İşk sonuç 70letdeydi. Sonra 2 günde bir kan verme başladı az az arttı o doktor hep şüpheli yaklaştı ama kanı evime yakın bi hastanede veriyorum acilden giriş yapıp paralı baktırıyorduk sonrada kan verdiğim yerdekiler normal gebelik dedi diye heyecanla ailelere haber verdik falan 1 hafta içinde gebeliğin sağlıksız olduğu öğrenip hep birlikte daha çok üzülerek gitti süreç. En doğrusu planlanan gebelik varsa 1gün bile gecikse gitmekmiş, normal solo az olan reglde bile gidip kanvermek istemeliymişiz doktordan. Şuan 3-5 ay önce gittiğin Prof Recai papuçcu adet ilk günü olmamışsa hemen kan verin dedi
Haklısin dogru soylemis, ama artik bi sure deneyip heveslenip testler yapip negatifi gorunce insan hayal kirikligina ugratmamak icin kendini eli ayagi gitmiyo bi turlu teste.. hakkimizda hayirlisi, gecmis olsun sanada insallah kisa zamanda cok saglikli gebeliklerimiz olur bende bikac ay once kimyasal gecirdigimden supeleniyorum tabi bilgim olmadigi icin sonradan arastrdigimda farkettim durumu. Sen bu testlerini ara verip yenilemeyi dusunuyomusun haberdar olmak isterim bende belki dedigin gibi tekrardan test yaparim 6 gun gectigi icin silik cizgide olsa hayali cizgide olsa cikar herhalde testin sonucuna gorede gidip kan veririm diye dusundum