Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle hamilelik ihtimali çok yüksel maşallah t çizgisi ne kadar koyu çıkmışEki Görüntüle 3602659
Kızlar merhaba herkese iyi bayramlar. Reglime iki gün kaldı ovulasyon testi yaptım ve hiçbir zaman bu kadar pik görmemiştim. Hamile olabilir miyim sizce bir iki saat sonra hamilelik testi yapmayı düşünüyorum
Bu ay yumurtlama olmuştu ikinci kez yumurtlama olmadıysa banada hamilelik var gibi geldiKesinlikle hamilelik ihtimali çok yüksel maşallah t çizgisi ne kadar koyu çıkmış
İkinci kez yumurtlama olduğunu sanmıyorum bence gebesinBu ay yumurtlama olmuştu ikinci kez yumurtlama olmadıysa banada hamilelik var gibi geldi
Yaaa canım benim inşallah o kadar çok istedim o kadar çok uğraştımkiİkinci kez yumurtlama olduğunu sanmıyorum bence gebesin![]()
İnşallah olmuştur test yapsanaYaaa canım benim inşallah o kadar çok istedim o kadar çok uğraştımki
Canım yapacağım ama çişimin gelmesini bekliyorumİnşallah olmuştur test yapsanabence pozitifi göreceksin ya
beraber sevinelim çok mutlu oldum senin adına
Canım yapacağım ama çişimin gelmesini bekliyorum![]()
Aaaa bence hamilesin maşallahEki Görüntüle 3602659
Kızlar merhaba herkese iyi bayramlar. Reglime iki gün kaldı ovulasyon testi yaptım ve hiçbir zaman bu kadar pik görmemiştim. Hamile olabilir miyim sizce bir iki saat sonra hamilelik testi yapmayı düşünüyorum
Yapacağım ama hiç çişim gelmiyor öyle heyecanlandımkiAaaa bence hamilesin maşallahgebelik testi yap hemen kızzz
![]()
Kan verdiniz mı acabaEki Görüntüle 3602659
Yaaaa canım benim inşallah inşallah umarım pozitif çıkarÇoook dua etmiştim sanaaa aynı zamanlarda gebe olacağız yaşasın![]()
Bu kadar koyuysa çok belirgin çıkar canım maşallahYapacağım ama hiç çişim gelmiyor öyle geyecanlandımki![]()
Yok canım daha gebelik testi bile yapmadım bu ovulasyon testiKan verdiniz mı acaba
Yumurtlama görüp değerlendirdin dimi kaç gün geçmişti ?Yaaaa canım benim inşallah inşallah umarım pozitif çıkar![]()
UmarımmmmBu kadar koyuysa çok belirgin çıkar canım maşallah![]()
![]()
Evet canım değerlendirdim 14 gün geçti üzerinden. Yumurtlamadan iki üç gün sonra başlayan göğüs ucunda yanma oldu başka hiçbir şeyim yok birde rahmimi sanki bir şey aşağı çekiyormuş gibi bir his olmuştuYumurtlama görüp değerlendirdin dimi kaç gün geçmişti ?
Bana da dua eder misinizBu kadar koyuysa çok belirgin çıkar canım maşallah![]()
![]()