• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi regle 2 gün kala pik

Evet canım değerlendirdim 14 gün geçti üzerinden. Yumurtlamadan iki üç gün sonra başlayan göğüs ucunda yanma oldu başka hiçbir şeyim yok birde rahmimi sanki bir şey aşağı çekiyormuş gibi bir his olmuştu
Belirti arama kuşum bende de şoför belirti vardı maşallah ya bence var 🥰hemen idrar testi yap benide etiketle dualarım seninle ❤️

Bana da dua eder misiniz
Tabiki canım Allahım sanada nasip etsin inşallah bu ay benimde çok yeni daha kese göremedim 4 deda deger takibi yaptım 2 kat arttı hep doktorum iki hafta sonra gel dedi şuan beklemedeyim inşallah kese görürüz sonra da kalp atışı bende çok korkuyorum çünkü 5 gebelik kaybım oldu daha önce inşallah bu kez sağlıkla ilerler 🙏🏻 Allahım sanada sağlıkla nasip etsin inşallah

Evet canım değerlendirdim 14 gün geçti üzerinden. Yumurtlamadan iki üç gün sonra başlayan göğüs ucunda yanma oldu başka hiçbir şeyim yok birde rahmimi sanki bir şey aşağı çekiyormuş gibi bir his olmuştu
Ayy bende de aynı belirtiler var göğüslerim acıyor kasıklarımı sanki aşağı çekiyorlar gibi ama 7 haziranda pik gördüm bugüne kadar her gün değerlendirdik hemen belirtiler olur mu ki 🥹

Tabiki canım Allahım sanada nasip etsin inşallah bu ay benimde çok yeni daha kese göremedim 4 deda deger takibi yaptım 2 kat arttı hep doktorum iki hafta sonra gel dedi şuan beklemedeyim inşallah kese görürüz sonra da kalp atışı bende çok korkuyorum çünkü 5 gebelik kaybım oldu daha önce inşallah bu kez sağlıkla ilerler 🙏🏻 Allahım sanada sağlıkla nasip etsin inşallah
Allah'ım bu evladına sağlıkla kavuştursun seni inşallah

Ayy bende de aynı belirtiler var göğüslerim acıyor kasıklarımı sanki aşağı çekiyorlar gibi ama 7 haziranda pik gördüm bugüne kadar her gün değerlendirdik hemen belirtiler olur mu ki 🥹
Kız dur senin daha iki gün olmuş o çatlama belirtisidir benden tavsiye belirti arama bende belirti aradım hep ve hiç belirtim olmayan ay da gebe kaldım 😁inşallah sana da nasip olur

Allah hepimize, isteyen herkese en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Siz ne zamandır istiyorsunuz
11 ay oldu korunmayı bırakalı 3 ay deneyedik 7 aydır falan deniyoruz gibi bir şey hala olmaud

Bende gebeliğimi ilk ovulasyondan sonra gebelik testinden öğrendim.Ama benim ovulasyonda pik görünce hemen tuvaletim gelmişti😁ovu pikim böyleydi.

İnşaAllah sende güzel haberler alırsın.

Eklentiler

• 20250602_175238.webp
    20250602_175238.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 36
Kız dur senin daha iki gün olmuş o çatlama belirtisidir benden tavsiye belirti arama bende belirti aradım hep ve hiç belirtim olmayan ay da gebe kaldım 😁inşallah sana da nasip olur
Hahahaha haklısın canım o kadar heyecanla bekliyoruz ki artık her şeyi belirti algılıyorum 😂 inşallah çok teşekkür ederim Allah size de sağlıkla nasip etsin inşallah ❤️🙏🏻

Canım benim yumurtlamadan iki üç gün sonra rahmimde o dediğim his oldu sonra herhangi bir şey olmadı ama yumurtlamadan hemen sonra başlayan göğüs ucu acısı hala devam ediyor sanki uçları tahriş olmuş yanıyor gibi

Back
X