Ovulasyon testi silik çıkarsa ?

Arkadaslar bi sorum olacak adetim yeni bitti ovulasyon testine yeni başladim ama her test yapişimda silik pozitif çikiyo arastiriyorum bi cevap bulamadim aranizda boyle birsey yasayan varmi acaba bu ne anlama geliyor

Arkadaslar bi sorum olacak adetim yeni bitti ovulasyon testine yeni başladim ama her test yapişimda silik pozitif çikiyo arastiriyorum bi cevap bulamadim aranizda boyle birsey yasayan varmi acaba bu ne anlama geliyor

Ovulasyon testini kac gun yapiyosun canim. Mesela ben bu ay adrtim bittikten sonra hemen basladim ve bidaha adet olacagim gune kadar tekrarlucam. Bende de ikinci cizgi silik cikiyor. Doktorum bi ara yumurtaliklarin biraz tembel demisti. Ondan da olabikir buyuk ihtimalle

Bende biter bitmez basladim teste hep ayni siliklikte cikiyo doktorada gidiyorm ayni zamanda herhangi bisey demedi ama biraz arastrdm testlerin resimlerini yukleyenlerinkine baktim hep ayni ikinci cizgi silik yumurtlama zamaninda cizgi koyulasmis normal diyorum artik deneyimlerini benimle paylasirsan sewinirim

merhaba, benim de adetim 27sinde bitti . bittiğinden beri hergün test yapıyorum bazen günde 2 kez. ayın 2 sinde yaptım Biraz silikti T çizgisi 3.ünde c.tesi günü de öyle .. pazar bakamadım ama bugün baktığımda hiç çıkmadı .. Ama biz değerlendirdik tabi cuma , pazar, pazartesi olarak :) .. önceki aylarda fazla dikkat etmemiştim. Acaba devam etsemmi teste tekrar olabilirmi? kasık ağrılarım var bugünde hissediyorum ama gerçekten yumurtlama olmuşmudur :/ Genelde her ay hissederim bugünlerde bazen adetime yakın da hissederim.. 4. ay bu ay . ama hepsinde düzenli denemedik tabi :/

merhaba, benim de adetim 27sinde bitti . bittiğinden beri hergün test yapıyorum bazen günde 2 kez. ayın 2 sinde yaptım Biraz silikti T çizgisi 3.ünde c.tesi günü de öyle .. pazar bakamadım ama bugün baktığımda hiç çıkmadı .. Ama biz değerlendirdik tabi cuma , pazar, pazartesi olarak :) .. önceki aylarda fazla dikkat etmemiştim. Acaba devam etsemmi teste tekrar olabilirmi? kasık ağrılarım var bugünde hissediyorum ama gerçekten yumurtlama olmuşmudur :/ Genelde her ay hissederim bugünlerde bazen adetime yakın da hissederim.. 4. ay bu ay . ama hepsinde düzenli denemedik tabi :/
Merhaba.
Ben de sizin yasadiginiz seyi yasiyorum suan. Once silik cizgi vardi sonra o da kayboldu. Bir sonuc alabildiniz mi siz

Kızlar banada yardım edin lütfennn Doktora gittim ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi .regl düzenlidir 29günde bir oluyorum en sonda 14 ekimde regl oldum 13.günümde çatlamış mı diye doktoruma gittim çatlamamış 16.mm ulaşmış çalişmalar başlasın dedi.solda da basit 13mm kistim var ayrıca.neyse işimi şansa bırakmıyım ovu.testi aldım tam 14. c ye yakın renkte çıktı sonraki günler silikleşti derken 17gün yine biraz belirdi.bu ara 14 15 16 18günler çaliştık .resmide yüklüorm gebe kalma şansım nedir tecrübeli arkadaşlar yazın şütfenn

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 6.551
Ben bu testleri ikinci seferdir kullaniyorun ikisindede kontrol cizgisi kadar koyu bi 2. Cizgi goremedim hic aklim almiyo bugun dr a gttm 18 mm yumurtam ama test baya silik gosterio once biraz koyuydu sora siliklesti gttce ama hic kopkoyu olmadi bu sefer hastalanana kadar devam edicem birakmicam testi 13. Gundeym

kızlar bende iki aydır kullanıyorum geçen ay acemilik oldu sonuç alamadım 31 günde bir adet olurum 15. gün başladım teste iki çizgi eşitlenmedi daha hep ikinci silik çıkıyo takvime göre bugün oulasyon günüm ama ne bi belirti var nede ikinci çizgi arttı akıntı olur o dönem o da olmadı geç mi olacak acaba bişeyler ters gidiyo gibi bana akıl verin 5 yıldır bıktım artık:cry::cry::cry::cry:

Merhabalar konu eski aslında ama öğrenmek istediğim birşey var yardımcı olursanız çok sevinirim. Bende regl döngümün 9. Gününden beri hergün ovulasyon testi yapıyorum fakat bugün 20. Gün olmasına rağmen hala tek çizgi koyu, 2. Çizgi silik. 30 günde bir adet görüyorum üstelik hamilelik için 5 aydır inofolic kullanıyorum anlamadım bu durumun ne olduğunu. Acaba hamile olabilir miyim yoksa yumurtlama tembelliği filan mı var? :(

3 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep böyle yumurtlama var mı acaba

Eklentiler

• 1573401541898-1991773968.webp
    1573401541898-1991773968.webp
    10 KB · Görüntüleme: 1.386
Adetim 12.gunu akintim geldi 1 gün kesildi sonra geldi sonra test yaptırdım ana sağlıkta 1.0 çıktı

Back
X