- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Evet bakalım artık napıcazO zaman tam anlamiyla coft cizgiyi yakalamak icin internette 50 lik ovulasyon testleri var onlardan alip her gun yapmamiz lazim. Uoksa baska turlu tutturmak bence biraz zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bakalım artık napıcazO zaman tam anlamiyla coft cizgiyi yakalamak icin internette 50 lik ovulasyon testleri var onlardan alip her gun yapmamiz lazim. Uoksa baska turlu tutturmak bence biraz zor
Arkadaslar bi sorum olacak adetim yeni bitti ovulasyon testine yeni başladim ama her test yapişimda silik pozitif çikiyo arastiriyorum bi cevap bulamadim aranizda boyle birsey yasayan varmi acaba bu ne anlama geliyor
Merhaba.merhaba, benim de adetim 27sinde bitti . bittiğinden beri hergün test yapıyorum bazen günde 2 kez. ayın 2 sinde yaptım Biraz silikti T çizgisi 3.ünde c.tesi günü de öyle .. pazar bakamadım ama bugün baktığımda hiç çıkmadı .. Ama biz değerlendirdik tabi cuma , pazar, pazartesi olarak :) .. önceki aylarda fazla dikkat etmemiştim. Acaba devam etsemmi teste tekrar olabilirmi? kasık ağrılarım var bugünde hissediyorum ama gerçekten yumurtlama olmuşmudur :/ Genelde her ay hissederim bugünlerde bazen adetime yakın da hissederim.. 4. ay bu ay . ama hepsinde düzenli denemedik tabi :/
Var yumurlama günün demekki bende yaptım silik cıktı sabah birdaha denicem allah izin verırse3 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep böyle yumurtlama var mı acaba