Ovulasyon testi sonuc

Bebh

my world my babies 💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
150
51
13
35
Arkadaşlar ovulasyon testim bu şekilde çıktı ama sağ kasığımda ayağa kalkarken yanma oluyor sat 14 ekim bat 19 kasım çatlama olmusmudur

Eklentiler

• IMG_20231106_162848.webp
    IMG_20231106_162848.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 97
onceki testiniz pikmiydi. oyleyse catlamaya baslamis oyuzden agri vardir değerlendirin mutlaka

onceki testiniz pikmiydi. oyleyse catlamaya baslamis oyuzden agri vardir değerlendirin mutlaka
Bugun ilk defa test yaptım ama 3 gün önce sulu Bi akıntım oldu az cok başladığını anlayabiliyorum sağ kasıkta yanma olunca çatlama oldugunu düşündüm inşallah oyledir yani ☺️ pik olunca yumurtlama başladı mı demek oluyor? Orası kafamı karıstırdı ilk defa yaptım

Arkadaşlar ovulasyon testim bu şekilde çıktı ama sağ kasığımda ayağa kalkarken yanma oluyor sat 14 ekim bat 19 kasım çatlama olmusmudur
Testin öncesi lazım
En azından son 3-4 test görüntüsü

Bugun ilk defa test yaptım ama 3 gün önce sulu Bi akıntım oldu az cok başladığını anlayabiliyorum sağ kasıkta yanma olunca çatlama oldugunu düşündüm inşallah oyledir yani ☺️ pik olunca yumurtlama başladı mı demek oluyor? Orası kafamı karıstırdı ilk defa yaotım
Testin öncesi lazım
En azından son 3-4 test görüntüsü
İlk defa bugun yaptım 🥺

Bugun ilk defa test yaptım ama 3 gün önce sulu Bi akıntım oldu az cok başladığını anlayabiliyorum sağ kasıkta yanma olunca çatlama oldugunu düşündüm inşallah oyledir yani ☺️ pik olunca yumurtlama başladı mı demek oluyor? Orası kafamı karıstırdı ilk defa yaotım

İlk defa bugun yaptım 🥺
Kopkoyu çıkması lazım iki çizginin de.
O çatlamaya hazır demek oluyor.
Ama bunda T çizgisi silik çıkmış.
Yani önceki testi bilmediğimiz için ne anlama geliyor yorum yapamayız 🥲

Kopkoyu çıkması lazım iki çizginin de.
O çatlamaya hazır demek oluyor.
Ama bunda T çizgisi silik çıkmış.
Yani önceki testi bilmediğimiz için ne anlama geliyor yorum yapamayız 🥲
Bidaki aya kaldık ozaman Allah nasip ederse 🥲

Kızlar dün ovulasyon testi yapmıstım ya silikti, bugun tekrar yaptım ama dünden daha silik hale gelmiş yok gibi bu nedemek oluyor 😐

Eklentiler

• IMG20231107150544.webp
    IMG20231107150544.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 66
Back
X