Ovülasyon testi sonucu yardımm lütfenn!!!

Koyu çıkmadan önceki günki testin nasıldı silikmiydi 1 günmü kaldı sadece koyu olan,
inşallah tutmuştur ..

Koyu çıkmadan önceki günki testin nasıldı silikmiydi 1 günmü kaldı sadece koyu olan,
inşallah tutmuştur ..
Evet silikten biraz daha belirgindi ertesi sabah yaptığm testte ilk defa okadar koyu cktı snra 5 te yaptım silindi bu arada koyu cktığı gün normaldede yumurtlama günümdü

Kızlar bu testi ilk defa gördüm :/ ben bu ay da maalesef hayal kiikligi yaşadım adet oldum bugün ( bu testle mi takip etsen acaba ???

Bence takip etmelisin testle hem yumurtlamanı kaçırmamış olursun. Benimde 4. Ayım bu ay testi denedim ilk kez dün koyuydu çift çizgi bugün silik bugünleri iyi değerlendircem inşallah. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

Amiin herkese gönlüne göre versin inşallah. Ben de deneyeyim önümüzdeki ay

Aminn hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerimizi de alırız inşallah siz ne zamandır istiyorsunuz bebiş

Kızlar şimdide test böyle cıktı ya bu nedir daha silik çıkması getekmezmiydi 2 gündür baya silikti simdi yaptm koyu cktı biraz neden acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa ama yunurtlama günümde yaptığım test daha koyuydu off Allah ım ya kafam allak bullak oldu bugünüde mi değerlsndirsek adam kacıcak artık bıktı

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…