- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
- Konu Sahibi Lavinya_1014
-
İnşallah tutmuştur ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bu aydaEvet cnm bitmiş yum.zaten 2 gün üstüsteçalışmışsın teste göre bugün olmasada olur ama tedbir olarak sen yap yinede..
sagol canım çatlayınca ne oluyor acaba bilen varmı :? inş senn de tutmustr cnmEvet canın yumurtluyosun aksam 5 gibi bidaha yap silşndşyse yumurtan çatlamış demektir
İnşallah Allah ım ya çatlayınca yumurtan salınmış oluyo spermle karşılaşırsa döllenme oluyo Allah ın izniyle canımsagol canım çatlayınca ne oluyor acaba bilen varmı :? inş senn de tutmustr cnm
Evet silikten biraz daha belirgindi ertesi sabah yaptığm testte ilk defa okadar koyu cktı snra 5 te yaptım silindi bu arada koyu cktığı gün normaldede yumurtlama günümdüKoyu çıkmadan önceki günki testin nasıldı silikmiydi 1 günmü kaldı sadece koyu olan,
inşallah tutmuştur ..
Teşekürler canm cvp içinİnşallah Allah ım ya çatlayınca yumurtan salınmış oluyo spermle karşılaşırsa döllenme oluyo Allah ın izniyle canım
bişey değil tatlım iyi çalışmalar inşallah tutar hemencecikTeşekürler canm cvp için
sagol canım inş hepimizin ki tutarbişey değil tatlım iyi çalışmalar inşallah tutar hemencecik
Amiin herkese gönlüne göre versin inşallah. Ben de deneyeyim önümüzdeki ayBence takip etmelisin testle hem yumurtlamanı kaçırmamış olursun. Benimde 4. Ayım bu ay testi denedim ilk kez dün koyuydu çift çizgi bugün silik bugünleri iyi değerlendircem inşallah. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Bbde 1.5 yıllık evliyim 5 ay önce kşmyasal gebelik gecirdim ve cok üzüldüm Allah om bidaha nasip etsin inşallah isteyen herkese banadaBen 1,5 yıllık evliyim ALLAH aratmadan bütün isteyenlere nasip eder inşallah. Adetlerin düzenli mi
İnşallah canım benim bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim duysun sesimiziİnşallah canımm üzme kendini rahat ol olumlu düşün. İnşallah herşey daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?