Ovülasyon testi sonucu yardımm lütfenn!!!

Merhaba kızlar ben de teste başladım bugün 15. Gündü saatini iyi ayarlamadim sipariş verdim yeni geldi deneme amaçlı yaptim akşam sekiz gibi yapicam tekrar

Eklentiler

• IMAG0234.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 507
Kızlar yanlıs testi yüklemişim ya sabahki test bu

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 182
Benimde boyle çıkmıştı canımm bilmiyorum artık hayîrlısı

Canım yanlış yüklediğim dün yeni yüklediğim bu sabah benim 17. Sinde koyu cktı değerlendirdm ama simdi böyle vıkınca kafam karıstı buda 3 te yaptığım test silikleşmiş sanki dimi

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 168
Bazı aylarda iki kez yumurtlayabiliyormuşuz çok koyu çıkarsa değerlendir canım bende 11. 12. 13. Günleri değerlendim hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba kızlar ben de teste başladım bugün 15. Gündü saatini iyi ayarlamadim sipariş verdim yeni geldi deneme amaçlı yaptim akşam sekiz gibi yapicam tekrar
Merhaba hoşgeldin aramıza. Akşama da yaparsın koyu çıkarsa değerlendir yarın silik çıkarsa yumurtan çatlamıştır yine değerlendirirsin hayırlısı olsun

Kızlar bu da akşam testim az önce yaptım

Eklentiler

• IMAG0235.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba canım ikimizde aynı günleri bende dün koyu ciZgiydi iyi degerlendirdim inş bu ay dolsun göbişlerimiz

Arkadaşlar, ikinci çizgi 5 dk içinde hemen koyulaşmaya başladı ve durum resimde görüdlüğü gibi, siz ne dersiniz

Eklentiler

• 12434549_10153884837794722_1387160228_n.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 142
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…