Gerçekten mi ama her ayın 6sina adet oluyorum normal hesaplamaya göre yumurtlama dönemi geçti böyle yanılma payıoluyor muBu günden itibaren değerlendirme ye başla yumurtlama dönemin gelmiş
Zaten bir haftadır gün aşırı ilişkimiz oluyor işimiz garanti olsun diye ☺birde balık yağı ile proxeed plus kullanıyor eşim bisey daha dicem bu testlerin hepsini oruçlu iken yaptım bir sıkıntı olur mu kiGeç yumurtlama olmuştur belki. Teste devam et , değerlendirmelere başla.
Ya aslında testin üzerindeki gibi uyguladım 30 günde bir olanlar 13.gün başlasın diye bende 10.gün başladım iki üç defa yapmadım birer gün ara ile yapmadım bugün ilk defa bu çizgiyi gördüm şaşırdım çünkü nerdeyse bir haftadır gün aşırı ilişki oluyor
Canım Fotograf atamıyorum yardımcı olurmu sun bende testini atacagımBu günden itibaren değerlendirme ye başla yumurtlama dönemin gelmiş
önce testin resmini cek telefona sonra dosya ekleye tıkla resmi seç okadsrCanım Fotograf atamıyorum yardımcı olurmu sun bende testini atacagım
Canım yapıyorum olmuyorönce testin resmini cek telefona sonra dosya ekleye tıkla resmi seç okadsr
Bugun 8.gunum test yeni elime gectı guvenlı ligini test etmek ıcın 2 tane yaptımönce testin resmini cek telefona sonra dosya ekleye tıkla resmi seç okadsr
Daha yurmurtlama olmamış Canım hergün aynı saate sıvı alımına dikkat ederek yap 12. 13. Günler koyulaşır diye tahmin ediyorumBugun 8.gunum test yeni elime gectı guvenlı ligini test etmek ıcın 2 tane yaptım
Tamam canım cok sagol Allah razı olsunDaha yurmurtlama olmamış Canım hergün aynı saate sıvı alımına dikkat ederek yap 12. 13. Günler koyulaşır diye tahmin ediyorum
Canım bugun ki daha silik sankiDaha yurmurtlama olmamış Canım hergün aynı saate sıvı alımına dikkat ederek yap 12. 13. Günler koyulaşır diye tahmin ediyorum
Günde bir kez yapman yeterli Canım daha yumurtlama var testlere devamCanım bugun ki daha silik sanki
Teste nedense guvenesım gelmiyor canımGünde bir kez yapman yeterli Canım daha yumurtlama var testlere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?