4. Gün pik olmuş bir gün sonra hafif siliklemiş. Genelde yumurtlama haftasına girince iki günde bir ilişki yumurtlama günü ve test silik hale gelinceye yani çatlama olunca ilişki olması ihtimali arttırır. Ama sizde yumurtlama gününde yapmışsınız ihtimal var tabi ki hamilelik içinKızlar selam 17 aralıkta 7 haftalık gebeliğimi sonlandırdık sonra âdet düzensizliğim başladı bu ay Ovulasyon testi aldım adetimden 4 gün sonra çift çizgi gördüm erken yumurtluyorum sanırım ve sadece çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim sonrasında ilişkiye devam etmem gerekiyor mu ya da bilen varsa aydınlatabilir mi ben çift çizgi görünce aynı gün akşam yine yaptım daha koyulaşmıştı fotoğrafta ki gibi yardımcı olur musunuz
Yok hiçbir şey kullanmadım sana tavsiyem adetin biter bitmez başla teste çünkü kürtajdan sonra yumurtlama düzensizliği olabiliyormuş inşallah güzel sonuçlar alırız canımYumurtlama gününü degerlendirmissiniz. Bugünü de değerlendirin bence. Yumurtlama ve çatlama günlerini degerlendirince ihtimal artıyor. İlk gebeligimde öyle yapmıştım.
2. Gebeliğim 19 Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum bende. Adetim bitince ovulasyon başlayacağım. Takviye falan kullandınız mı bu ay
Öyle yapıcam inşallah. Zaten pkos var. Adetim düzensiz genel olarak. İnşallah hayırlı haberlerle gelirizYok hiçbir şey kullanmadım sana tavsiyem adetin biter bitmez başla teste çünkü kürtajdan sonra yumurtlama düzensizliği olabiliyormuş inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Evet canım 28’inde ilk attığın görselde çatlama var bence keşke o gün sabah akşam olmak üzere iki kere test yapsaydın daha net görürdün ama yumurtlama 28’inde olmuş görünüyor bence ilk attığın görseldeKızlar sizce çatlamış mıEki Görüntüle 3587234 Eki Görüntüle 3587235
28 pik olmuş sanırım sonra zaten hemen 29 unda silikleşmiş çatlamış yaniKızlar sizce çatlamış mıEki Görüntüle 3587234 Eki Görüntüle 3587235
Teşekkür ederim canım28 pik olmuş sanırım sonra zaten hemen 29 unda silikleşmiş çatlamış yani
Çatlama 1 inde olmuş zaten şansınızı baya denemişsiniz artık gerek yok degerlendirmeye dinlenmeye geçinKızlar merhaba. 29 nisan dahil hep değerlendirdim. Sizce çatlama olmuş mu? Beklemeye mi gecmeliyim?? Test yapmaya devam etmeli miyim?? Lütfen yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimÇatlama 1 inde olmuş zaten şansınızı baya denemişsiniz artık gerek yok degerlendirmeye dinlenmeye geçin
Olmuş canım evet benimde çift kırmızıyı gördüğüm tarih 28 Nisandı ve sadece 28 nişanı değerlendirdik biz bugün gebelik testi yaptım bir saat arayla iki tane yaptım sıvı tüketmedim 3 saat ve pozitifi gördümKızlar merhaba. 29 nisan dahil hep değerlendirdim. Sizce çatlama olmuş mu? Beklemeye mi gecmeliyim?? Test yapmaya devam etmeli miyim?? Lütfen yardımcı olur musunuz
Maşallah çok zaman geçmemesine rağmen hemde kasette pozitifti görmüşsünüz hcg değeriniz yüksektir muhtemelen hayırlı olsun inşallahOlmuş canım evet benimde çift kırmızıyı gördüğüm tarih 28 Nisandı ve sadece 28 nişanı değerlendirdik biz bugün gebelik testi yaptım bir saat arayla iki tane yaptım sıvı tüketmedim 3 saat ve pozitifi gördüm
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere hemen yarın kan vereceğimMaşallah çok zaman geçmemesine rağmen hemde kasette pozitifti görmüşsünüz hcg değeriniz yüksektir muhtemelen hayırlı olsun inşallahne zaman kan vereceksiniz
Amin inşallah. Haberdar etmeyi unutmayınÇok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere hemen yarın kan vereceğim
Hiç belli olmuyor ki ya. Şöyle bazı kaset testler bazı erken testlerden daha hassas olabilir mesela. Laboquick kaset 20 hcg ve üstü algılıyorken awox erken test 25 hcg ve üstü algılıyorBugün erken gebelik testi yaptım negatif dün iki tane kaset test yapmıştım pozitif kan verdim sonucunu bekliyorum sizce hangisine güvenmeliyim
Beta normal çıktı gebe değilmişim zatenHiç belli olmuyor ki ya. Şöyle bazı kaset testler bazı erken testlerden daha hassas olabilir mesela. Laboquick kaset 20 hcg ve üstü algılıyorken awox erken test 25 hcg ve üstü algılıyor
Normal yani 5 in altı negatif değil mi.Beta normal çıktı gebe değilmişim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?