Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama olmuş canım t koyu çıktığı günKızlar bugünkü ovulasyon testimde T koyu çıktı . Anlamı nedir bilen var mı? Bazıları gebelik diyo da hcg yaptım tek çizgi çıktı .
Siz ovulasyon testini yumurtlama günü için yaptınız sanırım koyu çıkması yumurtlama olmuş demek eğer siz adetiniz geçikip veya adet gününüz de test yapmış olsanız yine koyu çıksa belki gebelik denebilir şuan yumurtlama var ve değerlendirinKızlar bugünkü ovulasyon testimde T koyu çıktı . Anlamı nedir bilen var mı? Bazıları gebelik diyo da hcg yaptım tek çizgi çıktı .
bende 3 gün yumurtlama yaşayıp 4. gün çatlama gördüm canım. yarında testine devam et ve değerlendir.6 numaralı Olanı yarım saat önce yaptım . Yine koyu . 2 gün üst üste yumurtlama gördüm bu durumda![]()

Amin canım inşallahbende 3 gün yumurtlama yaşayıp 4. gün çatlama gördüm canım. yarında testine devam et ve değerlendir.
hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
aynen canım hamileyim şuan az kaldı doğumaAmin canım inşallahsen hamile kaldın mı peki ?
Ayy çok sevindimaynen canım hamileyim şuan az kaldı doğuma![]()
amin inşallahh canım dualarım bütün bebek bekleyen arkadaşlarıma Rabbim tez zamanda mucizelerine kavuşmayı nasip etsinAyy çok sevindimhayırlısıyla kucağına al inşallah
Rabbim dileyen herkese de nasip etsin. Sen hamilesin duan kabul olur
bizim için dua et olur mu