Onu 27 temmuzdan sonra gördüm canım da fotoğraflayamadım o yüzden şimdi şüpheye düştümmerhaba
t çizgisi c kadar koyu yada daha da koyu olmalı yumurta olması için.
gebelik testi yap öyleyse canımOnu 27 temmuzdan sonra gördüm canım da fotoğraflayamadım o yüzden şimdi şüpheye düştüm
Canım Bi arkadaşım hamileliğin öğrenir öğrenmez doktora gitmişti enfeksiyonu vardı ona engel olmamıştıBir de bu ay idrar yolu enfeksiyonu oldum beni tedirgin eden kısım o engel olur mu acaba
Çok şükür içim rahatladı teşekkürler canımCanım Bi arkadaşım hamileliğin öğrenir öğrenmez doktora gitmişti enfeksiyonu vardı ona engel olmamıştı
Rica ederim canım ferah tut kendini hazır hissettiğinde bence gebelik testi yapÇok şükür içim rahatladı teşekkürler canım
İnşallah canım biraz daha geçmesini bekleyip yapacağımRica ederim canım ferah tut kendini hazır hissettiğinde bence gebelik testi yap
Merhaba anladığım kadarıyla pko da yanıltıcı olup hep koyu çift çizgi çıkabiliyormuş yine de siz gün aşırı değerlendirin benceSizce ben yumurtlamış olabilir miyim pko var maalesef ilk denemem 19.gün koyuydu kurudukça açılıyor renkleri
merhaba canım 19. gün yumurtlama 20. gün çatlama olmuş :)Sizce ben yumurtlamış olabilir miyim pko var maalesef ilk denemem 19.gün koyuydu kurudukça açılıyor renkleri
Ay çok teşekkür ederim ben pko olduğu için çok tereddütlüydüğüm 1 senedir uğraşıyoruz tedavi görüyordum doktor 14. Gün gelişme olmamış diyerek duphaston regl olmam için ilacı verip gönderiyordu çatlatma iğnesi olamadım aylardır o derece bu ay ilacı kullanmadım ve ovulasyon denemek istedim birilerinden duymak o kadar iyi geliyor ki sabahtan beri acaba pkonun etkisi mi acaba yanıltıyor mu diye düşünmekten duramadım inşallah tutarda bu ay rabbim in izniyle tekrar tedaviye başlamak zorunda kalmammerhaba canım 19. gün yumurtlama 20. gün çatlama olmuş :)
inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Bende pko luyum tedaviye başladım. inositol ve folik asit verdi bana. bugun bende duphastona başladım. duphaston içip hamile kalabilirsin dedi bana eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasını sağlıyormuşAy çok teşekkür ederim ben pko olduğu için çok tereddütlüydüğüm 1 senedir uğraşıyoruz tedavi görüyordum doktor 14. Gün gelişme olmamış diyerek duphaston regl olmam için ilacı verip gönderiyordu çatlatma iğnesi olamadım aylardır o derece bu ay ilacı kullanmadım ve ovulasyon denemek istedim birilerinden duymak o kadar iyi geliyor ki sabahtan beri acaba pkonun etkisi mi acaba yanıltıyor mu diye düşünmekten duramadım inşallah tutarda bu ay rabbim in izniyle tekrar tedaviye başlamak zorunda kalmam
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım :)Ay çok teşekkür ederim ben pko olduğu için çok tereddütlüydüğüm 1 senedir uğraşıyoruz tedavi görüyordum doktor 14. Gün gelişme olmamış diyerek duphaston regl olmam için ilacı verip gönderiyordu çatlatma iğnesi olamadım aylardır o derece bu ay ilacı kullanmadım ve ovulasyon denemek istedim birilerinden duymak o kadar iyi geliyor ki sabahtan beri acaba pkonun etkisi mi acaba yanıltıyor mu diye düşünmekten duramadım inşallah tutarda bu ay rabbim in izniyle tekrar tedaviye başlamak zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?