Ovulasyon testi tecrübeliler lütfen yardımmm

Irem17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
449
319
53
29
Hanımlar merhaba bu konularda acemiyim 3 aydır deniyoruz ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım son adetim 14 temmuzdaydı 27 temmuzda ovuda pozitif gördüm değerlendirdik ovu testlerim pazartesiden beri pozitif çıkıyor sizce tekrar mı yumurtluyorum

Bu da bugün sabah yaptığım test

Eklentiler

• 93AC1A15-08AE-4020-829B-222257D787D3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 84
Gebelik testi varsa evde yapın lh gebeliktede koyu cıkabiliyor regl önceside dalgalanmadan dolayi koyu cikabiliyor... testi yüklerseniz daha net cevap verebilirz

Bunlar son testlerim canım

Eklentiler

• 64C49097-325A-4F66-9206-7B3A7EEBE3C8.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 93
  • BFE402FA-EE74-47AA-958E-BA076B2FA082.webp
    15 KB · Görüntüleme: 95
Yumurtlama în üstünden baya zaman geçmiş bence bir gebelik testi yapın hamile olabilirsiniz hamilelikte de bu şekilde çıkıyormuş beta hcg ve lh testlerinde de çıkabiliryormuş bu şekilde hamileliğin öğrenenler çok var forumda

Bir de bu ay idrar yolu enfeksiyonu oldum beni tedirgin eden kısım o engel olur mu acaba

Sizce ben yumurtlamış olabilir miyim pko var maalesef ilk denemem 19.gün koyuydu kurudukça açılıyor renkleri

Eklentiler

• IMG_20200813_122220.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20200812_121707.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 72
Sizce ben yumurtlamış olabilir miyim pko var maalesef ilk denemem 19.gün koyuydu kurudukça açılıyor renkleri
Merhaba anladığım kadarıyla pko da yanıltıcı olup hep koyu çift çizgi çıkabiliyormuş yine de siz gün aşırı değerlendirin bence

merhaba canım 19. gün yumurtlama 20. gün çatlama olmuş :)
Ay çok teşekkür ederim ben pko olduğu için çok tereddütlüydüğüm 1 senedir uğraşıyoruz tedavi görüyordum doktor 14. Gün gelişme olmamış diyerek duphaston regl olmam için ilacı verip gönderiyordu çatlatma iğnesi olamadım aylardır o derece bu ay ilacı kullanmadım ve ovulasyon denemek istedim birilerinden duymak o kadar iyi geliyor ki sabahtan beri acaba pkonun etkisi mi acaba yanıltıyor mu diye düşünmekten duramadım inşallah tutarda bu ay rabbim in izniyle tekrar tedaviye başlamak zorunda kalmam

inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Bende pko luyum tedaviye başladım. inositol ve folik asit verdi bana. bugun bende duphastona başladım. duphaston içip hamile kalabilirsin dedi bana eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasını sağlıyormuş

Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…