Evet ama yumurtladıktan sonra iç çünkü ben 5 6 gün önce başlamam gerekiyordu başlamadım netten yabancı bir sitede ki makalede okuduğuma göre yumurtlama yı bastırabiliyormuş o yüzden ben içmedim 3 gün sonra başlayacağım eğer döllenir se tutunsun diye canıminşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Bende pko luyum tedaviye başladım. inositol ve folik asit verdi bana. bugun bende duphastona başladım. duphaston içip hamile kalabilirsin dedi bana eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasını sağlıyormuş
Senin yumurtam olgunlaşıp çatlamış olabilir canım benim doktorum olgunlaşmadığı için kullandırıyordu o yüzden ben olgunlaşması ı bekledim sadeceinşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın. Bende pko luyum tedaviye başladım. inositol ve folik asit verdi bana. bugun bende duphastona başladım. duphaston içip hamile kalabilirsin dedi bana eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasını sağlıyormuş
İnşallah canım rabbim hepimize en kısa sürede versinHayırlı haberlerini alırız inşallah canım :)
Amin canımİnşallah canım rabbim hepimize en kısa sürede versin
Durdukça acılır günde 1 test ve sıvı almı azalacak 2 saat kalaHanımlar bu da şimdi yaptığım test gerçekten anlamıyorum artık ben mi yanlış yapıyorum sabah yaptığım testin ikisi nerdeyse aynı renkteydi şimdi açıldı renk
Tamam canım sağol 12 den beri su içmedim yapayım dedim şimdi açık renk çıktıDurdukça acılır günde 1 test ve sıvı almı azalacak 2 saat kala
Çatladysa gün geçtikçe acılır iyicene zaten cnmTamam canım sağol 12 den beri su içmedim yapayım dedim şimdi açık renk çıktı
Sence ilişkiye devam etmeli miyim canım adetim 1 gün gecikti test mi yapsam bilemedim korkuyorum tek çizgi görmektenÇatladysa gün geçtikçe acılır iyicene zaten cnm
Stresten de gecikeblr ilişkiye gerek yok adet tarhin gelmiş çünkü artkk. Sen bilirsin yap istersen kafan raht olurSence ilişkiye devam etmeli miyim canım adetim 1 gün gecikti test mi yapsam bilemedim korkuyorum tek çizgi görmekten
Teşekkürler canımStresten de gecikeblr ilişkiye gerek yok adet tarhin gelmiş çünkü artkk. Sen bilirsin yap istersen kafan raht olur
Adete yakın LH dalgalanması olabiliyor.Hanımlar bu da şimdi yaptığım test gerçekten anlamıyorum artık ben mi yanlış yapıyorum sabah yaptığım testin ikisi nerdeyse aynı renkteydi şimdi açıldı renk
Merhaba merak ettim acaba gebelik testi yaptınız mı? Bence hamilesiniz.. :)Teşekkürler canım
Bu da bugün sabah yaptığım test
Yumurtlaman çatlamış 4 gun bitlikte olmanız lazımHanımlar bu da şimdi yaptığım test gerçekten anlamıyorum artık ben mi yanlış yapıyorum sabah yaptığım testin ikisi nerdeyse aynı renkteydi şimdi açıldı renk
Galiba öyle canımAdete yakın LH dalgalanması olabiliyor.
Maalesef az önce yaptım hamile değilim yumurta yeni çatladı sanırım ama adetim niye gecikti anlam veremedimMerhaba merak ettim acaba gebelik testi yaptınız mı? Bence hamilesiniz.. :)
Hayırlı olsun canım Allah bizlere de nasip etsin inşallahYumurtlaman çatlamış 4 gun bitlikte olmanız lazımbende ovulasyontesti kullandım hamile kaldım 4 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?