Ovulasyon testi tecrübeliler lütfen yardımmm

Evet ama yumurtladıktan sonra iç çünkü ben 5 6 gün önce başlamam gerekiyordu başlamadım netten yabancı bir sitede ki makalede okuduğuma göre yumurtlama yı bastırabiliyormuş o yüzden ben içmedim 3 gün sonra başlayacağım eğer döllenir se tutunsun diye canım

Senin yumurtam olgunlaşıp çatlamış olabilir canım benim doktorum olgunlaşmadığı için kullandırıyordu o yüzden ben olgunlaşması ı bekledim sadece

Catlamış cnm yumurtan ama belli büyüklüge gelip catladımı bilemem pkoda bu skntı var

Hanımlar bu da şimdi yaptığım test gerçekten anlamıyorum artık ben mi yanlış yapıyorum sabah yaptığım testin ikisi nerdeyse aynı renkteydi şimdi açıldı renk

Eklentiler

• F7F43E49-1479-4539-80CF-F3E449BF799F.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 34
Hanımlar bu da şimdi yaptığım test gerçekten anlamıyorum artık ben mi yanlış yapıyorum sabah yaptığım testin ikisi nerdeyse aynı renkteydi şimdi açıldı renk
Durdukça acılır günde 1 test ve sıvı almı azalacak 2 saat kala

Sence ilişkiye devam etmeli miyim canım adetim 1 gün gecikti test mi yapsam bilemedim korkuyorum tek çizgi görmekten
Stresten de gecikeblr ilişkiye gerek yok adet tarhin gelmiş çünkü artkk. Sen bilirsin yap istersen kafan raht olur

Yumurtlaman çatlamış 4 gun bitlikte olmanız lazım bende ovulasyontesti kullandım hamile kaldım 4 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…