Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar ben bir düşük yaşadım üzerinden 3 ay geçti adetim çok düzensiz bende ovulasyon testine başladım bugün adet bitiminin 3. Günü ama dişim apse yaptığı için ilaç kullanıyorum sizce bu gebeliğime engel olur mu?
Adetim yeni bitti 4 gün oldu ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü öğrenmek için bu süreçte bana sarar verir mi acaba yani hamile kalmama engel olur mu henüz hamilelik yok.
Adetim yeni bitti 4 gün oldu ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü öğrenmek için bu süreçte bana sarar verir mi acaba yani hamile kalmama engel olur mu henüz hamilelik yok.