• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ve antibiyotik kullanımı

Deniz kizi Fatos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
33
4
1
34
Merhaba hanımlar ben bir düşük yaşadım üzerinden 3 ay geçti adetim çok düzensiz bende ovulasyon testine başladım bugün adet bitiminin 3. Günü ama dişim apse yaptığı için ilaç kullanıyorum sizce bu gebeliğime engel olur mu?

Eklentiler

• 1000048702.webp
    1000048702.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 22
ilk iki hafta antibiyotik kullanırken gebe kalmak %50 düsüğe sebep olur.

iki haftadan sonra ise bebekte hasar bırakabilir. yani çok sağlıklı değil su am gene kalmanız.

ilk iki hafta antibiyotik kullanırken gebe kalmak %50 düsüğe sebep olur.

iki haftadan sonra ise bebekte hasar bırakabilir. yani çok sağlıklı değil su am gene kalmanız.
Adetim yeni bitti 4 gün oldu ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü öğrenmek için bu süreçte bana sarar verir mi acaba yani hamile kalmama engel olur mu henüz hamilelik yok.

Adetim yeni bitti 4 gün oldu ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü öğrenmek için bu süreçte bana sarar verir mi acaba yani hamile kalmama engel olur mu henüz hamilelik yok.
hamileliğe engel olmaz bildiğim kadarıyla. ama sağlıklı gebeliğe engel olur. düsüğe sebep olabilir yani. bence ilaç kullanırken bu ay korunun

Riske atmayın derim. Antibiyotik size değil de olur da hamile kalırsanız bebeğe zarar verir. Korunmanizda fayda var bu ay

Back
X