• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım ben sadece 21 aralığı değerlendirdim canım yani ilk pik gününü 22 Aralık’ta pikti 23 Aralık silikleşti ama değerlendiremedik o iki günü 24 aralığı değerlendirdik yani pek ümidim yok
Canim olacagi varsa emin ol oluyor umudunu kaybetme sakin Allah buyuktur insallah olmustur:dua:
inşaallah canım inşaallah :) inşaallah tez zamanda güzel haberler alırız burda gebeliklerimizi konuşuruz :dua:

Kızlar bende durumlar böle

Eklentiler

• 20181229_140305.webp
    20181229_140305.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 20181229_140234.webp
    20181229_140234.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 29
Super silinmis iste hadi gozun aydin.. simdi sira beklemedee:)
Aynen canım ama bittim yaa 4 5 gün üst üste umarım kaltesizlesmemiştir acıkcası yapmakta risk yapmamakta biz değerlendirmeyi tercih ettik hayırlısı kuzum bakalım ama diper aydan iyi bi yumurtlama oldu benim geçen ay çok zorlu be uzun sürmüştü benim belki hatırlarsın

Aynen canım ama bittim yaa 4 5 gün üst üste umarım kaltesizlesmemiştir acıkcası yapmakta risk yapmamakta biz değerlendirmeyi tercih ettik hayırlısı kuzum bakalım ama diper aydan iyi bi yumurtlama oldu benim geçen ay çok zorlu be uzun sürmüştü benim belki hatırlarsın
Evet hatirlarim nasil unuturum.:KK45:
Artik tereddutleri bir yana birakalim...
O konu da bende kararsizim... ama yasiniz genc onunicin bi sikinti yarattigini dusunmuyorum.. taze sperm de daha cok ise yarar belki...

Evet hatirlarim nasil unuturum.:KK45:
Artik tereddutleri bir yana birakalim...
O konu da bende kararsizim... ama yasiniz genc onunicin bi sikinti yarattigini dusunmuyorum.. taze sperm de daha cok ise yarar belki...
Bakıcaz bakalım canım inşallah hayırlısı olsun herkes için elimizden geleni yaptık:-)

Back
X