• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde oyle olmustu cnm normalde adete bıkacgun kalınca boyle akıntı olmaz bende aama kısmet sen ne durumdasın
Benim de dün pozitif cıktı sanırım ovulasyon bu akşam silikleşti atıcam birazdan fotoğraf. Deniyoruz inşallah olur bakalım dua edelim yine birbirimize. İnşallah akıntın hamileliktendir. Benimde ilk defa öyle su gibi akıntım oldu sürdü biraz korkmuştum hatta enfeksiyon mu ne bu diye meğer bebektenmiş inşallah yine nasip olur ikimizede isteyen herkese

Eklentiler

• 386D03B9-EB8B-4856-9593-F0964DA76B91.webp
    386D03B9-EB8B-4856-9593-F0964DA76B91.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 45
Benim de dün pozitif cıktı sanırım ovulasyon bu akşam silikleşti atıcam birazdan fotoğraf. Deniyoruz inşallah olur bakalım dua edelim yine birbirimize. İnşallah akıntın hamileliktendir. Benimde ilk defa öyle su gibi akıntım oldu sürdü biraz korkmuştum hatta enfeksiyon mu ne bu diye meğer bebektenmiş inşallah yine nasip olur ikimizede isteyen herkese
Ovu testımı ğpzıtof coktı cnm sen bukdr geroden mı gelıyodun at bakalım

Canım kesin hamilesin sonuçta yumurtlama 2 şubatta gerçekleşmişse ve döllenme gerçekleştiyse 11 gün geçmis oluyor bebek 7_8 gun tutunuyor ve hcg iki kat artmaya başlıyor sen yarın kan tahlili yaptır. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çokk sevindim tebrik ederim :KK9:
Allahım inşallah canım yari sabah bi test yapayım da bakalım sonra kan testi yaparım

Back
X