- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #6.041
Arkadaşlar sabahbtesti yeniledim az önce bu defa da tertemiz bi tek çizgim var boşuna heveslenmişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sabahbtesti yeniledim az önce bu defa da tertemiz bi tek çizgim var boşuna heveslenmişim
Senın baya olmus bekle bakalım belkı gec dollendı bugun okdr duygusalım ko hep aglıyorumAynen az kaldı 12 gün geçti yumurtlamadan
cnm bence dun pik olmus gibi bugun daha silik dune gore sanki degerlendrmeye devam et ama catlamis bence
Ahh bi anlasam canım testlere de güvenemem artıkyaaa cidden mi . Nasıl öyle koyu çizgi çıktı ama
Bildiğim kadarı ile senin hcg testi de iki çizgi çıktı demi canımAhh bi anlasam canım testlere de güvenemem artık![]()
![]()
Oluyor tabi ama bnmkinin simdi totalde hangisi daha koyuysa hala oyle testlerimtabi dünkü daha koyu. ama bekledikçe renk değişimi olur mu bilmiyorum.
Bilmem belki de bilmiorum hyrlisi bnm kasik karin agrim var yine bugun sabah cok cok az kahveremgi leke geldiSenın baya olmus bekle bakalım belkı gec dollendı bugun okdr duygusalım ko hep aglıyorum
Kesıldımı leke belkı yerlesme cnm test nezaman yapmıstın yenıle ıstersenOluyor tabi ama bnmkinin simdi totalde hangisi daha koyuysa hala oyle testlerim
Bilmem belki de bilmiorum hyrlisi bnm kasik karin agrim var yine bugun sabah cok cok az kahveremgi leke geldi
Oluyor tabi ama bnmkinin simdi totalde hangisi daha koyuysa hala oyle testlerim
Bilmem belki de bilmiorum hyrlisi bnm kasik karin agrim var yine bugun sabah cok cok az kahveremgi leke geldi
Su anlik yok ama normalde de lekelenmenin oldugu gun ya da ertesi gun adet olurum beklicem simdilikKesıldımı leke belkı yerlesme cnm test nezaman yapmıstın yenıle ıstersen
Hadi hayirisi cnmanladım cnm saolasın. yarın daha netleşir o vakitson testim kaldı yarında onu denerim. daha da bırakırım bu işleri stres oldum çünkü
![]()
Evet dün ilk idrarla yaptım bariz iki çizgi çıkmıştı bu gün yok anlayamadimBildiğim kadarı ile senin hcg testi de iki çizgi çıktı demi canım
Ins olmazsın cnm ustune gorme tarzı olur okdrla kalır benımde bugun beyaz sulu akıntım masallah arttıSu anlik yok ama normalde de lekelenmenin oldugu gun ya da ertesi gun adet olurum beklicem simdilik
Hadi hayirisi cnm
Bnm de yumdan sonra basladi akıntım ve ara ara cok çoğaldı bklm nolcakIns olmazsın cnm ustune gorme tarzı olur okdrla kalır benımde bugun beyaz sulu akıntım masallah arttı
En son okudgumda ozelde tek oldugunu soylemisler acaba noldu yeniden muayene oldu mu ki@Azra 1 selam naptın canım bebişleri gördün mü?
Bnm de yumdan sonra basladi akıntım ve ara ara cok çoğaldı bklm nolcak
evet kime inanayım dediydi en son merak ettim bende:)En son okudgumda ozelde tek oldugunu soylemisler acaba noldu yeniden muayene oldu mu ki
Bilmiorum ki vala bendeBende anlamadım neden bukdr akıntı oluyo kı camasırıma ıslaklık yapıyo o derece![]()
Aynen bende merak ettim hyrlisi olsun hakkindaevet kime inanayım dediydi en son merak ettim bende:)
Kösler adete kaç gün var pekiEvet dün ilk idrarla yaptım bariz iki çizgi çıkmıştı bu gün yok anlayamadim
Ahh bi anlasam canım testlere de güvenemem artık![]()
![]()
Cnm beyaz bi cizgi goruyorum ben ama bilemedim sonradan cikan sonuclara dogru diyorlar ya insAllah vardrKızlar ben dun erken gebelık yapmıstım sonradan cızgı cıktı ıkı gun sonra yapcam test olmazsam adet