• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tabi dünkü daha koyu. ama bekledikçe renk değişimi olur mu bilmiyorum.
Oluyor tabi ama bnmkinin simdi totalde hangisi daha koyuysa hala oyle testlerim
Senın baya olmus bekle bakalım belkı gec dollendı bugun okdr duygusalım ko hep aglıyorum
Bilmem belki de bilmiorum hyrlisi bnm kasik karin agrim var yine bugun sabah cok cok az kahveremgi leke geldi

Bilmem belki de bilmiorum hyrlisi bnm kasik karin agrim var yine bugun sabah cok cok az kahveremgi leke geldi
Kesıldımı leke belkı yerlesme cnm test nezaman yapmıstın yenıle ıstersen

anladım cnm saolasın. yarın daha netleşir o vakit ;) son testim kaldı yarında onu denerim. daha da bırakırım bu işleri stres oldum çünkü :D

Kesıldımı leke belkı yerlesme cnm test nezaman yapmıstın yenıle ıstersen
Su anlik yok ama normalde de lekelenmenin oldugu gun ya da ertesi gun adet olurum beklicem simdilik
anladım cnm saolasın. yarın daha netleşir o vakit :KK66: son testim kaldı yarında onu denerim. daha da bırakırım bu işleri stres oldum çünkü :KK70:
Hadi hayirisi cnm

Kızlar ben dun erken gebelık yapmıstım sonradan cızgı cıktı ıkı gun sonra yapcam test olmazsam adet

Eklentiler

• 7ED883EC-62EC-4C18-8E9C-17B665265F13.webp
    7ED883EC-62EC-4C18-8E9C-17B665265F13.webp
    113,5 KB · Görüntüleme: 45
Back
X