• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında her kadın uasarmıs ama farkrtmezmıs su nedenden diyebilmek ııcn bir kac defa yasaman gerek dedı sıkıntı yok adet görmüş say kendini dedı tüplerin acık oyle dusun dedı canım enfeksiyon ıcın ılac vardı fitil de verdı fitili yumurtlama da kullanma dedı o kadar
Demi adet görmüş gibi olduk zaten inşallah en kisa zamanda rabbim saglikli gebelik nasıp etsin herkese bize tekrar yasamayalim inşallah ayni durumu

Hmm anliyorum cok sagol peki yavassa ne oneriliyor bende degilde arkdsmn esnde varmis ole bisey

Keçiboynuzu çok iyi diyorlar. Ben eşime keçiboynuzu yapıp içirmeye çalıştım fakat tadından içemedi bende keçiboynuzı özü aldım pekmez gibi onu yiyor. Biz bununla ilgili dr a gitmedik ben ne olur ne olmaz diye ona içiriyorum :KK45::KK45:

Kozlar ya dun daha koyuydu bugün daha acık cıktı ama pik ı yakalayamadım dun bugun uzayan yumurta alı kovamlı akıntım oldu catladımı catlamadımı elımde testte yok taktım kafaya
Canım senin pik olmasada pike doğru gidiyo gözüküyor. Hem akıntımda geldi diyorsun o günleri değerlendirseydin. Rrglin düzensiz mi. Test yaptığımızda bile emin olamıyoruz test yokken bir yorum yapmak çok zor 😔

Canım senin pik olmasada pike doğru gidiyo gözüküyor. Hem akıntımda geldi diyorsun o günleri değerlendirseydin. Rrglin düzensiz mi. Test yaptığımızda bile emin olamıyoruz test yokken bir yorum yapmak çok zor 😔
Degerlendırdım cnm beklemeye gectm artık bende esıme kecı boynuzu pekmezo ıcırdım

Arkadaşlar ben clue diye bir uygulama kullanıyordum, adet tarihini ve yumurtlama tarihini gösteriyor. Şimdi gebeliğimin 30. Haftasındayım, uygulamayı öneririm, ben memnun kaldım. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin:dua:

2244355
2244356

Kızlar sizce test yaomayı bırakayım mı elimde iki test kaldı. 4-6 ve 9 martı değerlendirdik. Artık olmuşsa olmuştur diyorum ama pko olduğum içinde devam mı etsem bilemedim

Eki Görüntüle 2244355 Eki Görüntüle 2244356

Kızlar sizce test yaomayı bırakayım mı elimde iki test kaldı. 4-6 ve 9 martı değerlendirdik. Artık olmuşsa olmuştur diyorum ama pko olduğum içinde devam mı etsem bilemedim
Canim sana tavsiyem piki gorunce ust uste degerlendir
Eki Görüntüle 2244355 Eki Görüntüle 2244356

Kızlar bugun atesım 36,5 belımde hafıf agro var bı degısık hallerdeyım hastamı olcam acaba

Back
X