• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 🙏 inş bu ay seninle olur bebeğin 🙏 ilişki olunca ayakları dikmeyi unutma. Dualarım seninle ve tüm bekleyenlerle 🙏🤲🏼🙏 ama eninde sonunda oluyor canım benim bak iki sene geçmiş bende iki sene sonra oldu çok şükür . İnancını asla kaybetme lütfen 🙏
Amin inşAllah şuan onun gelmesine o kadar çok ihtiyacım var ki. Teşekkür ederim desteğin için 😘
Sizinle yazışırken sonuç belli oldu 298 :KK36:
Aaa çok sevindim selozy selozy birini daha kaybettik (güzel anlamda) Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu :halay:

Amin ❤ Adetime 5 gün kala öğrenmiştim canım 11 Mayıs’ta. Adetime 2 gün kala 130 küsürdü. Bügünde Değerim çok yüksek çıktı Cuma da doktora görünecem kalp atışı için inş duyabilirim 🙏
Çok tedirginim en ufak ağrıda bişey olacak sanıyorum.
Evet değerin binlere fırlamış,dimi?
Belki iki tanedirler :KK57::KK25:

Çok tedirginim en ufak ağrıda bişey olacak sanıyorum.
Evet değerin binlere fırlamış,dimi?
Belki iki tanedirler :KK57::KK25:
Milyonlarda canım değer. TC no gibi maş 😂😂 aynen herşeyden bir nem kapıyorum bende bi duysaydım herşey geçecek😕 olabilir canısı valla bu değer 3üz 4üz bile olabilri😂 de bu imkansız normal yoldan olamaz yani 😂

Milyonlarda canım değer. TC no gibi maş 😂😂 aynen herşeyden bir nem kapıyorum bende bi duysaydım herşey geçecek😕 olabilir canısı valla bu değer 3üz 4üz bile olabilri😂 de bu imkansız normal yoldan olamaz yani 😂
Oyş deme yav. Bakalım ultrason zamanı gelince gerçek belli olacak :KK33: hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da

Kızlar 6 aydır ovu testi de kullaniyorum ovu günleri degerlendirdim ama hala hamile değilim. Gebelik takvimi benim ovu testlerinden 2 gün sonrasını gösteriyor ve o gunler değerlendirme yok. Testler doğru söyluyordur dimi

Test direk senin vücudunla alakalı canım uygulamalarsa genel tahmin. Hormonlarına baktır

Kuzkar 15. Gunum bır anda koyulastı bakarmısınız bukadar erken olmazdı dun gece progestan a basladım en son ılıskı uc gun onceydı bugun catlamadan ıns yakalarız

Eklentiler

• 159AF4B9-3BA8-46EB-99EA-78527C6E42DA.webp
    159AF4B9-3BA8-46EB-99EA-78527C6E42DA.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 46
Kuzkar 15. Gunum bır anda koyulastı bakarmısınız bukadar erken olmazdı dun gece progestan a basladım en son ılıskı uc gun onceydı bugun catlamadan ıns yakalarız
Dilek süper! sen dün akıntıyı farketmiştin erken yumurtlarsan süper olur diye konuşmuştuk. Erken yumurtlma ve progesteronla hamile kalacaksın görürsün. İlkinde de böyle oldu. Bugünü sakın kaçırma. 3 gün ara vermişsin daha iyi olmuş sağlıklı spermler biriktiler bekliyolar:dua:

Kocişi görür görmez yakasına yapış kuzum yumurtlama ve arkasından gelen 3 günü değerlendirmen gerek yarında test yap belki yumurtlaman 2 gün sürer bir gün daha kazanmış olursun
test yaptim canim yumurtlamam pazartesi ve sali 2 gun surdu bugun silik baya bi kismet bakalim degerlendircez Allah buyuk 🤗

Peki yumurtlama ağrısı var mı? hiç bi belirti?
İçtiğin progesteron testi yanıltmıyo dimi, daha önce de kullanmıştın bilirsin
Sen incir havuç mu yiyodun?

Back
X