• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanın olacağı gün daha önemli . Yumurta çatladıktan sonra ömrü saatlerle sınırlı . Test kullanıyorsan çift çizgi çıkan günler ve silikleştiği gün ilşki en iyisi
C02447F5-5EA5-4B6B-958A-6FBE1ECE1252.webp Kızlar yumurtlama demi

Büyük ihtimal yarına pik yapar. Lh artışı başlamış. En geç 2 gün sonra çatlar yarın da test yapmalısın
Bu test 5 haziranın ertesi gün yaptım ve çok silikleşmişti yani çatlama olmuş oluyor sanırım. 13 haziran yani yumurtlamanın 9. Günü kahve lekelenmem oldu tuvalete gidip afedersiniz sildikçe geldi ve birden kesildi 1 hafta oldu ne adetim geldi ne leke var hamilemiyimdir acaba

Bu test 5 haziranın ertesi gün yaptım ve çok silikleşmişti yani çatlama olmuş oluyor sanırım. 13 haziran yani yumurtlamanın 9. Günü kahve lekelenmem oldu tuvalete gidip afedersiniz sildikçe geldi ve birden kesildi 1 hafta oldu ne adetim geldi ne leke var hamilemiyimdir acaba

14 gün eklesek bugün adet olman lazımdı. Test yapsan çıkar artık. 9.gün yerleşme kanaması olabilir tabii

2280848

kizlar 2 gundur testlerimde t cizgisi cikmiyor normlade bu gunlerde yumurtlama olmaliydi diger aylarda ole olmustu bal cirekotu yedim endiseliyim o yuzden baya bi sorunami sebep oldu acaba

Çörekotu kürü daha çabuk çıkartırdı sıvıdan olmasın.
siviya dikkat ettim dun belki unutup su ictim diye bugun nerdeyse 2 3 saat hic sivi almadim adet biteli 4 gun oldu iki aydir hep bu zamanda goruyorum aslinda oda sorun degilde t yi hep silik gorurdum bu defa hic cikmadi :63::KK43::KK43:

Kızlar sizce bu testler bozuk mu? Laboquick marka daha önce 2 ay daha kullanmıştım ilk kez böyle oluyor anlayamadım? İlk kez yapıyor olsam yanlış yaptım derim ama bilemedim? 1561121451312346155981989079893.webp

Back
X