• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyhhh ilahi guldum sabah sabah pozisyon yanlis oldu diye uzulen de bi seni gordum kuzum :))
Bi gevse serbest birak kendini... Rabbim zamanini biliyor ve biz bekliyoruz... hadi rahatla serbest birak enerjini bak rahatladigini goreceksin
B belemir60 canim insallah gebeliktendir fakat benim de ez cok okuduysan belirtiler kralicesi idim.. ama foss cikti.. bak ne dicem belirti arama kafani rahat birak baska seylerle ilgilen.. valla gunler geciyor iste oyle boyle en temizi adete 5 kala falan kan verirsin insallah kolaydadir kan vermen.. ohh sen rahat kafa rahat..
Simdi okuyunca bende kendime guldum valla kizlat cok yakinda kafayiz yeriz gerhalde:eek:

Bugünde durum bu

Eklentiler

• 20190112_103004.webp
    20190112_103004.webp
    10 KB · Görüntüleme: 45
Ayyhhh ilahi guldum sabah sabah pozisyon yanlis oldu diye uzulen de bi seni gordum kuzum :))
Bi gevse serbest birak kendini... Rabbim zamanini biliyor ve biz bekliyoruz... hadi rahatla serbest birak enerjini bak rahatladigini goreceksin
B belemir60 canim insallah gebeliktendir fakat benim de ez cok okuduysan belirtiler kralicesi idim.. ama foss cikti.. bak ne dicem belirti arama kafani rahat birak baska seylerle ilgilen.. valla gunler geciyor iste oyle boyle en temizi adete 5 kala falan kan verirsin insallah kolaydadir kan vermen.. ohh sen rahat kafa rahat..
Bende her ay belirtilere gore hamileyim.:halay:hepsini yasadim canim inan aramiyorum artik cunku alistim

Bende her ay belirtilere gore hamileyim.:halay:hepsini yasadim canim inan aramiyorum artik cunku alistim
Valla artik rutine bindi... :KK70:
Her ay ayni dongu sanirim kısır dongu :))
Ama ben buni bozarim arkadas takip etmiycem ovu siparis etmedim belki gebelik testi alirim internetten ucuz oluyor cunku...
Hayirlisi insallah bu defa sizler bosa beklemiyorsunuzdur:halay::halay::halay:

Kizlar testim siliklesmeye baslamis mi? Ilk resimler dun pik olanlardi tekli resimi de bu sabah yaptim

Eklentiler

• 20190111_180822.webp
    20190111_180822.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 1547280206734635919127.webp
    1547280206734635919127.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 42
Labo hangi marka ben takvim uygulamasını kullandım telefonda ama takip etmeme rağmen olmadı ve de reglden sonra servikal mukus deniyor ya yumurtanın çatladığını gösteriyor o gün bile ilişki oldu ama maalesef.
Tabiki Rabbim en doğru zamanı bilir en azından sorun var sa da öncesinde önlem alabiliriz diye düşünüyorum 1.5 yıl oldu herkes başladı bebe sormaya olmuyormu doktora gidin çevre baskısı yedi bitirdi stres olup kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor insanın elinde olmuyor çoğu zaman ovulasyon testi ile deniyim dedim yine olmasa doktora gidicez yapicak başka bişey kalmıyor ben birkaç ay önce muayene olmuştum rahim ve yumurtalıklar normal dedi doktor sorun yokmuş ama sperm hareketi de yavas olabilir bilemiyorum.
Ayrıca preseed jel de kullandım ama olmadı vallahi kızlar herşeyin hayırlısı olsun ama insanoğluyuz neticede kafaya takarken buluyoruz kendimizi :110::emir_bebek:
Canim labo internetten bakarsan bulursun burada isim yazinca reklama giriyorda. Eger spermde sorun varsa keci boynuzu korunu kesinlikle dene

Valla artik rutine bindi... :KK70:
Her ay ayni dongu sanirim kısır dongu :))
Ama ben buni bozarim arkadas takip etmiycem ovu siparis etmedim belki gebelik testi alirim internetten ucuz oluyor cunku...
Hayirlisi insallah bu defa sizler bosa beklemiyorsunuzdur:halay::halay::halay:
bilmiyorum hevesim kaçtı herşeye ya hep uyumak istiyorum

Bende dayanamayıp bugün ovulasyon testi yaptım ama aşırı silik geçen ayki testlerim daha belirgin çıkıyordu hatta bazen pozitife yakın çıkıyordu ama bu ay sağlıklı yumurta gelişimi oluyor ve testlerim o yüzden normal seyirde mi ilerliyor? İnşaallah öyledir çok vakit geçmeden görürüm yumurtlamayı

Back
X