• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende düzensiz adet oluyor Muş’un ya neden anlamıyorum 36 günde bir ortalama adet oluyorum. Sen ne zaman yapacaksın test
Yok ben 27 30 gunde oluyorum senede bıkac kere adet duzenım bozuluyor yumurtam catlamayınca 22 de catladı benım en gec bugun 25. Gunum cıkmaz adetı beklemem lazım anca senın kacıncı gunun kac gectı

Kosmet cnm ama program a takılı kalma benımkını hıc tutturamıyor
Evet dogru soyluyorsunuz.Ben de 3 aydie hep programa uydum.Bu ay ovulasyon testi yaptim ve 3 un de yumurtam catladi ama program 7 sini gosteriyordu.Ovulasyon testinin pik yaptigi gun akintim ve sancim vardi yani test dogruydu.Ben belkide hep yanlis gunleri degerlendirdim.O programi artik yalnizca regl ve iliski gunlerimi kaydetmek icin kullaniyorum.

Evet dogru soyluyorsunuz.Ben de 3 aydie hep programa uydum.Bu ay ovulasyon testi yaptim ve 3 un de yumurtam catladi ama program 7 sini gosteriyordu.Ovulasyon testinin pik yaptigi gun akintim ve sancim vardi yani test dogruydu.Ben belkide hep yanlis gunleri degerlendirdim.O programi artik yalnizca regl ve iliski gunlerimi kaydetmek icin kullaniyorum.
Evet tutmuyor cunku sen ıkı gune test yapsan cıkavılır

Bata son 6 gün kaldı ve ben artık nötr hissediyorum kendimi bi duygusal moda girdim yine ağlayasım var aldığım gebelik haberinden ötürü

Mrb.kizlar bugün reglinin 5.günü .reglim hala bitmedi. 20190210_121445.webp ovulasyon testim böyle cikti. Böyle bir durum yasayan varmi. Daha önce regliyken test yapmamistim.

Eklentiler

• 20190205_143613.webp
    20190205_143613.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 33
Back
X