- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #5.541
Benim de 4 gündür acayip sancım var umutlanıp adet olacağım gibi geliyor geçen ay gibiDaha adete var basıl hemen baslıyor mu agrı hem bellı olmaz adet belırtısı gıbı oluyo hamılelıkte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 4 gündür acayip sancım var umutlanıp adet olacağım gibi geliyor geçen ay gibiDaha adete var basıl hemen baslıyor mu agrı hem bellı olmaz adet belırtısı gıbı oluyo hamılelıkte
Evet canım. Benimde bir bilgim yoktu burdan interneten öğrendim canım.Tesekkur ederim canım spermle buluşması da catladıktam sonra oluyor o zaman :) kusura bakmayın cok bilgisizm bu konu da
Daha ögrenecegımiz cok sey var :)Evet canım. Benimde bir bilgim yoktu burdan interneten öğrendim canım.
Canim 14. gun pik yapti.15.gun catladi.Bugun 6. gun oluyor.Catladigi gunden itibaren sayarsak.Ben bat gunu yapacagim canim.Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım kaçıncı gün çatladı
Sende durumlar ne?Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım kaçıncı gün çatladı
Bende 24. Gün çatladı 1 şubatta. bat günüm 12 Şubat normalde bende o gün yapmayı düşünüyorumSende durumlar ne?
Senınde gec catlamıs cnm benımde 22. Gun ıstınden 4 gun gectı dahaBende 24. Gün çatladı 1 şubatta. bat günüm 12 Şubat normalde bende o gün yapmayı düşünüyorum
Sende düzensiz adet oluyor Muş’un ya neden anlamıyorum 36 günde bir ortalama adet oluyorum. Sen ne zaman yapacaksın testSenınde gec catlamıs cnm benımde 22. Gun ıstınden 4 gun gectı daha
Yok ben 27 30 gunde oluyorum senede bıkac kere adet duzenım bozuluyor yumurtam catlamayınca 22 de catladı benım en gec bugun 25. Gunum cıkmaz adetı beklemem lazım anca senın kacıncı gunun kac gectıSende düzensiz adet oluyor Muş’un ya neden anlamıyorum 36 günde bir ortalama adet oluyorum. Sen ne zaman yapacaksın test
Insallah guzel haberler paylasiriz burda.Bende 24. Gün çatladı 1 şubatta. bat günüm 12 Şubat normalde bende o gün yapmayı düşünüyorum
Evet dogru soyluyorsunuz.Ben de 3 aydie hep programa uydum.Bu ay ovulasyon testi yaptim ve 3 un de yumurtam catladi ama program 7 sini gosteriyordu.Ovulasyon testinin pik yaptigi gun akintim ve sancim vardi yani test dogruydu.Ben belkide hep yanlis gunleri degerlendirdim.O programi artik yalnizca regl ve iliski gunlerimi kaydetmek icin kullaniyorum.Kosmet cnm ama program a takılı kalma benımkını hıc tutturamıyor
Evet tutmuyor cunku sen ıkı gune test yapsan cıkavılırEvet dogru soyluyorsunuz.Ben de 3 aydie hep programa uydum.Bu ay ovulasyon testi yaptim ve 3 un de yumurtam catladi ama program 7 sini gosteriyordu.Ovulasyon testinin pik yaptigi gun akintim ve sancim vardi yani test dogruydu.Ben belkide hep yanlis gunleri degerlendirdim.O programi artik yalnizca regl ve iliski gunlerimi kaydetmek icin kullaniyorum.
Merhaba canim. 3 Şubatta pik yapti,4 un de silikleşti.Yani 4 unde çatladi sanirim.Benim bat im 18 Subat oluyor degil mi?Program 22 si gosteriyor.Bir de testte ne zaman cikar diyorsun??Evet tutmuyor cunku sen ıkı gune test yapsan cıkavılır
18 olması gerek sanki canım adet döngüne göre mi hesaplıyor ki acaba ne bilimMerhaba canim. 3 Şubatta pik yapti,4 un de silikleşti.Yani 4 unde çatladi sanirim.Benim bat im 18 Subat oluyor degil mi?Program 22 si gosteriyor.Bir de testte ne zaman cikar diyorsun??
4 ci gün adetliydim canım 5 gün sürüyor adetimMrb.kizlar bugün reglinin 5.günü .reglim hala bitmedi. Eki Görüntüle 2234317 ovulasyon testim böyle cikti. Böyle bir durum yasayan varmi. Daha önce regliyken test yapmamistim.
4 ci gün adetliydim canım 5 gün sürüyor adetim
Evet benimde 13 de koyulastı regl olurken yumurtlama olabiliyormuşOzaman benimde regli yüzunden oluyor. Cunkü regliden sonra siliklesip tekrar koyulasmaya baslamis.
Evet benimde 13 de koyulastı regl olurken yumurtlama olabiliyormuş