• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar durum nedir sizce

Eklentiler

• IMG_20190213_112506.webp
    IMG_20190213_112506.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 81
Bana doktorum adeten sonra 11_13_15_17 günleri ilişki olsun dedi (29 günde bir adet oluyorsan) ilişki olsun demişti bende ovulasyon takibi yaparken hafif koyulaşmaya başladığında gün aşırı ilişkiye başlıyorduk silinene kadar devam ediyordum gunaşırı ama bir işe yaramadı. Burdan kızlar koyulaşmaya başladığında gün aşırı ikici cizgi en koyu halini aldı zaman ve silikleşene kadar her gün silikleştikten sonra da iki gün daha deneyin dediler bu ayda böyle denedim bakalım :super:

hehe bu ay suyunu çıkardım ben. hergün ilişki oldu. ama baydı yani :D
görev haline dönüşünce. bir de hemen duş almıyorum bekliyorum bir gece. sabah da duş alıp işe gidiyorum. oğlanı okula bırakıyorum. yoruldum. umarım hayırlısıyla olur. olmazsa gelecek ay ben de gün aşırı deneyeceğim. hayırlısı artık.
teşekkür ederim cevap için ;)

Dün akşam pik olmuş canım silinene kadar her günü değerlendirin ve silindikten sonraki günüde değerlendirin inşallah tutar

yok koyu olan bu sabah. bugün olmş o zaman pik. iki tetsim daha var. yarın ve diğer günde deneyim ben bakalım . teşekkür ederim ;)

Canım neden ovülasyon denemiyorsun adete yakın koyu çıkıyor hamilelik ama testlerde daha çıkmadan ben yapıyorum mesela
Denedım az once cnm ama koyuluk yok oyle bn yumurtlaylı en fazla 7 gun oldu sacma sapan hıssedıyorum kendımı

Eklentiler

• F9C7845C-B3E4-472A-BDAB-03868FDFDB43.webp
    F9C7845C-B3E4-472A-BDAB-03868FDFDB43.webp
    137,9 KB · Görüntüleme: 73
gecer insAllah cnm ya mide agrisi da zor

Bnm alt karnima kasiklarimave vajinal kasılma gibi kramp gibi ağrılar oluyor üşüttüm herhldeben o kadar da dikkat ediyorum ama sıcak su koysam mi karnıma kimi zararlı dio kimi koyulsun bilemeidm regl sancılari snrm
Valla cnm bılmıyorum kı hıc sıcak su torbası koymadım ben bıde yorgun garıp hıssedıyorum hafıf parlak akıntımda var 16 sında en gec olmam lazım

Back
X