• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim tam iki damla kan geldi bugün adet günüm daha bişey yok inşallah hiç gelmez ya ama zaten iki gün önce idrar testi yaptım negatifti

Eklentiler

• 20190218_134708.webp
    20190218_134708.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 47
20190218_155549.webp kızlar 3 günlük ovulasyon testim bu şekilde açık olanı bugün yaptım.diğerleri tam koyulmadı sanki bu şekilde de oluyor mu.yani yumurtlama gerçekleşmiş oluyor mu böyle.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum :dua:

Eki Görüntüle 2236977 kızlar 3 günlük ovulasyon testim bu şekilde açık olanı bugün yaptım.diğerleri tam koyulmadı sanki bu şekilde de oluyor mu.yani yumurtlama gerçekleşmiş oluyor mu böyle.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum :dua:
Diğerleri de tam koyulmamış sanki Canım ya akıntını takip ettin mi eğer geldiyse ovulsaydın olmuştur ve teste göre çatlamış duruyo bugün ve yarını da değerlendir mutlaka

Diğerleri de tam koyulmamış sanki Canım ya akıntını takip ettin mi eğer geldiyse ovulsaydın olmuştur ve teste göre çatlamış duruyo bugün ve yarını da değerlendir mutlaka
Akıntı hissetmiyorum ben yaa hiç bi ay hissedemedim.yani baktığımda bugün çatlamış dicem ama diğerleri de tam koyu eşit değil.böyle olması normal mi acaba böyle olup hamile kalan var mı çok merak ediyorum

Eki Görüntüle 2236977 kızlar 3 günlük ovulasyon testim bu şekilde açık olanı bugün yaptım.diğerleri tam koyulmadı sanki bu şekilde de oluyor mu.yani yumurtlama gerçekleşmiş oluyor mu böyle.bilgisi olan cevaplarsa çok mutlu olurum :dua:
Canım yapmaya devam et bence tam koyulaşma olmamış

canım ben 22 ağustosta 6 haftalık düşük yaptım eylül ayı boyunca nerdeyse lekelenmem oldu
tam olarak ekim ayında adetim düzene girdi ve başladım ama çok önemsemedim açıkcası sonrasında geçen ay ve bu ay çok dikkatli takip ettim 16-17. gün pik oldu ve 17. gün yumurtam çatladı
Geçmiş olsun canım öncelikle,kürtajmı yapıldı,kendin mi düşük yaptın,benimde lekelenmem devam ediyor :(

Back
X