• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim dilerim sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlar ve kucağına alırsın darısı bize olsun
Ben de dayanamayıp gebelik testi yaptım. Hamile değilim. :)
belirsizlik bitti benim için. Eylullum1 Eylullum1 sen de patlat bi test kurtul belirsizlikten canım
Çok teşekkür ederim canım rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah

Çok üzüldüm canım, seni üzdüysem kusura bakma, Allah sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin :KK200: hamile kalabiliyorsun ne güzel :nazar: daha yeni başlamışsın hem, buralarda çok da zaman geçirmeyeceksin bence :KK19:
Ins cnm dedıgın gıbı olur yenıden en kosa surede hamıle kalırız

Tebrik ederim dilerim sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlar ve kucağına alırsın darısı bize olsun
Ben de dayanamayıp gebelik testi yaptım. Hamile değilim. :)
belirsizlik bitti benim için. Eylullum1 Eylullum1 sen de patlat bi test kurtul belirsizlikten canım

Canım şimdi gidiyorum eve bilmiyorum kontrol edemedim regl oldum mu olmadımmı ya her ihtimale karşı test alıyım olmazsa yanıma . Olursam da bidahaki aya kalsın madem 33.gün bugün

Arkadaşlar yumurta çatladıltan 5 gün sonra hergün koyu kıvamlı kremsi akıntı oluyor hala. Bu ne demek gebelik yaşayanlar lütfen aydınlatsın. Yarın test yapsam kanda çıkar mı yumurta çatladıktan1 hafta sonra yani

Arkadaşlar yumurta çatladıltan 5 gün sonra hergün koyu kıvamlı kremsi akıntı oluyor hala. Bu ne demek gebelik yaşayanlar lütfen aydınlatsın. Yarın test yapsam kanda çıkar mı yumurta çatladıktan1 hafta sonra yani

İlişkiden bir hafta 10 gün sonra kanda çıkabilir demişlerdi ama bilemiyorum canım aile hekimine verebilirsin kan bence

İlişkiden bir hafta 10 gün sonra kanda çıkabilir demişlerdi ama bilemiyorum canım aile hekimine verebilirsin kan bence
Eylülcüğüm ben bu akıntıyı daha önceki yumurtlaöa dönemlerimde hiç yaşamadığim için bu ay biraz karışığım bekleyeyim 3 gün daha o zaman

Back
X