• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim guzel hamilelerimiz napiyor nasillar acabaaaa.. kizlaaar arada bi sorun diyordum lakin bize bakmiyonuz siz :))
duskapani duskapani GurbuzKedi GurbuzKedi
ben hep okuyorum ama konu ovulasyon olunca araya girmeyeyim diyorum canım:KK48: her şeyden haberim var yani:)) ben iyiyim çok şükür haftaya ayrıntılı ultrasona gircem merakla onu bekliyorum, onun dışında işe git gel vakit geçiyor:) sen nasılsın canım :)

ben hep okuyorum ama konu ovulasyon olunca araya girmeyeyim diyorum canım:KK48: her şeyden haberim var yani:)) ben iyiyim çok şükür haftaya ayrıntılı ultrasona gircem merakla onu bekliyorum, onun dışında işe git gel vakit geçiyor:) sen nasılsın canım :)
Soyle bakalim ben nerdeyim :))
Ohh cok sevindim masallah size kizdi degilmi degismedi:) ozelde mi gireceksin ayrintiliya 40 45 dk incelerler artik:) hic unutmam ozeldi bizimki 250tl para vermistik o zaman:) elimize bide cd sini vermislerdi.
Nasil gidiyor hamilelik alistin artik:)

Soyle bakalim ben nerdeyim :))
Ohh cok sevindim masallah size kizdi degilmi degismedi:) ozelde mi gireceksin ayrintiliya 40 45 dk incelerler artik:) hic unutmam ozeldi bizimki 250tl para vermistik o zaman:) elimize bide cd sini vermislerdi.
Nasil gidiyor hamilelik alistin artik:)
evet evet alıştım artık baya hareketleri de minik minik hissedince baya alıştım, güzel gidiyor çok şükür:)) ben özelde girmeyeceğim üniversite hastanesinde gireceğim doktorum orayı önerdi bakalım artık kaç dk inceleyecek :) o da 120tl miş:) cinsiyetimiz de kız evet değişmedi :KK36:çok güzel heyecanlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK200: sen şu aralar ovulasyon günlerinde misin? İnşallah en hayırlı zamanda gelir oğluna kardeş :emir_bebek::)

evet evet alıştım artık baya hareketleri de minik minik hissedince baya alıştım, güzel gidiyor çok şükür:)) ben özelde girmeyeceğim üniversite hastanesinde gireceğim doktorum orayı önerdi bakalım artık kaç dk inceleyecek :) o da 120tl miş:) cinsiyetimiz de kız evet değişmedi :KK36:çok güzel heyecanlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK200: sen şu aralar ovulasyon günlerinde misin? İnşallah en hayırlı zamanda gelir oğluna kardeş :emir_bebek::)
Kizim var benim kuzum.. amiin deyim ben..:)
Daha ovu gelmedi aetim bitti 8.gundeyim

Insallah sen de guzel haberlerle gel canim. Uni.hast. ama paralisi o zaman demi?

Kizim var benim kuzum.. amiin deyim ben..:)
Daha ovu gelmedi aetim bitti 8.gundeyim

Insallah sen de guzel haberlerle gel canim. Uni.hast. ama paralisi o zaman demi?
ay kusura bakma yaa niye erkek diye aklımda kalmış benim :KK70:bak demek ki bi dahakine oğlun olacak Allah söyletti :KK70:hayır bi de oğlunun adı da Can diye düşünmüştüm hep :))
evet doçent bakacak o yüzden paralı canım :) inşallah teşekkür ederim:KK36:

Adetime 3 gün var kızlar yumurtlamayı takip ettim bu ay sanki biraz koyuluk var gibi bazısı böyle öğreniyormuş sanırsam gebeliğini

Eklentiler

• D860A98C-5941-4866-9E84-3AB7EE3A7AB5.webp
    D860A98C-5941-4866-9E84-3AB7EE3A7AB5.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 35
ay kusura bakma yaa niye erkek diye aklımda kalmış benim :KK70:bak demek ki bi dahakine oğlun olacak Allah söyletti :KK70:hayır bi de oğlunun adı da Can diye düşünmüştüm hep :))
evet doçent bakacak o yüzden paralı canım :) inşallah teşekkür ederim:KK36:
Ayy evet Allah soyletmis diyelim bizz :))

Back
X