- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #11.521
Hayırlı olsunmerhabalar kızlar dediğiniz gibi kan testi yaptırdım iki haftalık hamileyim şükürler olsun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunmerhabalar kızlar dediğiniz gibi kan testi yaptırdım iki haftalık hamileyim şükürler olsun :)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almanı nasip eylesinİnşaallah canım Allah isteyen herkese sağlıcakla kucagina alabilmeyi nasip etsin![]()
Hayırlı olsun canım ovulasyon testiyle mi ovu günlerini takip etmistinİnşaallah canım Allah isteyen herkese sağlıcakla kucagina alabilmeyi nasip etsin![]()
Yumurtlama gibi duruyorİyi akşamlar kızlar sonuncu test yumurtlama mı acaba![]()
Tabi ki yumurtlamaİyi akşamlar kızlar sonuncu test yumurtlama mı acaba![]()
Evet canım ovulasyon testini bu ay yapmaya başladım yumurtlama günümü 19. Ve 20. Günde yakaladım ve o günleri degerlendirdim çok şükür hamileyimHayırlı olsun canım ovulasyon testiyle mi ovu günlerini takip etmistin
merhabalar kızlar dediğiniz gibi kan testi yaptırdım iki haftalık hamileyim şükürler olsun :)
Evet canım pik olan günleri degerlendirdim ve iki güne bir devam ettim 34 güne bir oluyorumHayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)
Bişey sorucam bende bu ay ilk defa ovulasyona başladım . Sen sadece pik olan günlerini değerlendirdin sanırım? Peki adet döngün kaç hani 20.günde yumurtlama olduysa 34 günde falanmı görüyosun?
4 Ağustos yumurtlamaAdet düzensizliği var o yüzden test yaptım.
Bakalım tutacak mı?![]()
Net çıkmış çizgiler. Nerden alıyorsunuz ?Merhaba ben 2 aydır bundan kullanıyorum
Gitti gidiyorda innovita ovulasyon testi yazdım. Uygun fiyatlı bir yerden sipariş verdimNet çıkmış çizgiler. Nerden alıyorsunuz ?
Bat a kaç gün var. İdrarda genelde yumurtadan 17 gün sonra bakılın deniliyor.Evet aynen öyle değerlendirdik ama sanırım olmadı
Test yaptım negatif belirti de yok![]()
4 Ağustos yumurtlama dersek 21 Ağustos da ancak belli olur. İnşallah idrarda o zaman görürsün. Birde geç döllenme olayı var 21 inde regl olmazsan birkaç gün bekleyip testi tekrarlaEvet aynen öyle değerlendirdik ama sanırım olmadı
Test yaptım negatif belirti de yok![]()