ovulasyon testi ve hamile kalma jeli kullananlar hangisi daha iyi lütfen yardım...

olimbera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
6.689
12
0
Diğer
...................................................................

Son düzenleme:
preseed jel kullandm, aldigimda icinde ovulasyon testide cikti birsürü.
kullandigim ay hamile kaldim. darisi tum isteyenlern basini ins

ben de bu ay preseed ve test kullandım daha öncede kullanmıştım ama sonuç alamamıştım.bu ay laporoskopiden sonraki ilk ayım ve daha verimli ve düzenli kullandım.beklemedeyim işallah hamile kalırımda sonucu bildiririm sana da canım

ben sasmar jel aldım ...ve calista tükürükle ovulasyon testi ...ovulasyon testini kullanmak biraz güç çünkü çok küçük bi göz den görmeye çalışıyoruz...yorum yapan arkadaşlara tşk..eğer sonuç alırsam bende buraya yazcam...

calista ovulasyon testini nasıl kullanacağız hala çözemedim ya. Kullanan var mı?

ben kullandım ama çöpe attım çok geçmedende:1:
ruj gibi olan kapağı açıyorsun yuvarlak siyah kısmı çevirerek aç ve çıkarttığın o siyahın kapandığı zaman alta gelecek kısmına dilini dokundur sonra kurumaya bırak ve yerine tak sonra altındaki küçük düğmeye basaarak ışığını yk ve çevirerek eğreltimsi şekilleri görmeye çalış yani ovulasyonda ...
ben verim alamadım anlayamadım ..umarım senin işine yarar ama idrarla yapılanları tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Back
X