Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ve pko

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nur_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
102
17
48
34
Arkadaşlar bende pko var ovülasyon testi yapıyorum bu şekilde çıkıyor. Yumurtamın catladığını mı gösteriyor?

Eklentiler

• CCC54B28-6437-47B8-94B0-A1D0B94C8D9E.webp
    CCC54B28-6437-47B8-94B0-A1D0B94C8D9E.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar bende pko var ovülasyon testi yapıyorum bu şekilde çıkıyor. Yumurtamın catladığını mı gösteriyor?
Normalde T çizgisinin C’den koyu olması yada aynı olması gerekiyor pozitif olması için. Bende de pko var bazen böyle olup silikleşiyor çatlama olup olmadığından emin olmak zor... Bu tam olmamış gibi. Ne sıklıkla yapıyorsun tam piki kaçırmış da olabilirsin. Bebek düşünüyorsanız değerlendirin kesinlikle ama yerinde olsam ovulasyon testi yapmayı bırakmazdım. Sonradan silikleşip tam pik olabiliyor bazen. Eğer pik buysa 14 gün sonra adet olursun... Bugün kaçıncı günün kaç günde bir adet oluyorsun ona göre de tahmin edebilirsin.

Bugün adetin başlangıcından itibaren 18.günüm yanlış sabah idrarıyla yapmadım öğlen yaptım. Deniyoruz ama ben iki çizgiyi görünce çatladı gibi düşünüyordum hep.

Bu arada adetlerim 29 günde bir bazen 35 günde bir oluyor 29 ve 30 arası değişiyor

Evet 24 ile 36 saat arasinda yumurtlaman olacak test cizgin daha koyu çünkü. Pazar paylasmissiniz gerci. Simdi gördüm ben eger ctsi pazar pztsi bugunlerden birinde birliktelik olduysa şansınız yüksek olacaktır 🥳💕

Back
X