Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normalde T çizgisinin C’den koyu olması yada aynı olması gerekiyor pozitif olması için. Bende de pko var bazen böyle olup silikleşiyor çatlama olup olmadığından emin olmak zor... Bu tam olmamış gibi. Ne sıklıkla yapıyorsun tam piki kaçırmış da olabilirsin. Bebek düşünüyorsanız değerlendirin kesinlikle ama yerinde olsam ovulasyon testi yapmayı bırakmazdım. Sonradan silikleşip tam pik olabiliyor bazen. Eğer pik buysa 14 gün sonra adet olursun... Bugün kaçıncı günün kaç günde bir adet oluyorsun ona göre de tahmin edebilirsin.
Bugün adetin başlangıcından itibaren 18.günüm yanlış sabah idrarıyla yapmadım öğlen yaptım. Deniyoruz ama ben iki çizgiyi görünce çatladı gibi düşünüyordum hep.
Evet 24 ile 36 saat arasinda yumurtlaman olacak test cizgin daha koyu çünkü. Pazar paylasmissiniz gerci. Simdi gördüm ben eger ctsi pazar pztsi bugunlerden birinde birliktelik olduysa şansınız yüksek olacaktır