Ovülasyon testi ve pkos

mervenzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
46
12
3
25
Kızlar selamm ben pkoslu ve daha önce düşük yapmış biriyim. İlk hamileliğimde ilk aydan hamile kalmıştım. Düşükten sonra 3 ay geçince denemeye başladık 2 aydır olumsuz sonuçlandı. düzenli regli oluyorum bu arada. Dahiliye doktoru glifor b12 filan verdi kullanıyorum. Bu ay ovulasyon testine başladım . Adet başlangıç tarihim 11.06.2025 12 gün geçmiş . 2 gündür
ovülasyon testi görülemeyecek kadar silik çıkıyor. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa sabırlı mı olmalıyım ? Yardımcı olur musunuz? Kayınvalidem çocukları olmuyor diye dedikodu çıkartmış çok moralimi bozuyor bu süreç.

Son düzenleme:
Kızlar selamm ben pkoslu ve daha önce düşük yapmış biriyim. İlk hamileliğimde ilk aydan hamile kalmıştım. Düşükten sonra 3 ay geçince denemeye başladık 2 aydır olumsuz sonuçlandı. düzenli regli oluyorum bu arada. Dahiliye doktoru glifor b12 filan verdi kullanıyorum. Bu ay ovulasyon testine başladım . Adet başlangıç tarihim 11.06.2025 12 gün geçmiş . 2 gündür
ovülasyon testi görülemeyecek kadar silik çıkıyor. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa sabırlı mı olmalıyım ? Yardımcı olur musunuz? Kayınvalidem çocukları olmuyor diye dedikodu çıkartmış çok moralimi bozuyor bu süreç.
Merhaba, pcos olduğunuz için geç yumurtluyorsunuzdur, testi yapmayı bırakmayın. Bazen de kadın vücudu her ay yumurta üretmeyebiliyor. O yüzden endişeye kapılmayın piki görene kadar devam edin ve bu testi mutlaka regliden hemen sonra yapmaya başlayın.

Merhaba, pcos olduğunuz için geç yumurtluyorsunuzdur, testi yapmayı bırakmayın. Bazen de kadın vücudu her ay yumurta üretmeyebiliyor. O yüzden endişeye kapılmayın piki görene kadar devam edin ve bu testi mutlaka regliden hemen sonra yapmaya başlayın.
Merhaba teşekkür ederim devam edicem testlere yarım saat sonra tekrar yapıcam

Belki de kaçırdım adetin 10. Gününde başladım :( adetim zaten 6 gün sürdü 4 günlük bir zaman var yapılmamış
Ben mesela adetten hemen sonra yumurtluyorum bazen. 7.gün adetim bitiyor 8.gün kırmızı çizgiyi zaman zaman görüyorum o yüzden dedim size de mutlaka yapın test diye. Bence pcos varsa ilerleyen günlerde pik göreceğinizi düşünüyorum.

Evet günlük yapın :)

Ben mesela adetten hemen sonra yumurtluyorum bazen. 7.gün adetim bitiyor 8.gün kırmızı çizgiyi zaman zaman görüyorum o yüzden dedim size de mutlaka yapın test diye. Bence pcos varsa ilerleyen günlerde pik göreceğinizi düşünüyorum.
Evet haklısınız az önce de yaptım böyle. Allah inşallah nasip eder bu ay hamile kalırım eğer olmazsa bi dahaki ay bitimden itibaren teste başlayacağım

Eklentiler

• IMG_5441.webp
    IMG_5441.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 59
Rabbim inşallah tez vakitte mutluluk göz yaşları size nasip eder evladınıza kavusturur 🙏 regl bitince hemen test yapmaya başlamanızı ve her gün aynı saatte yapmanızı öneririm❤️

Rabbim inşallah tez vakitte mutluluk göz yaşları size nasip eder evladınıza kavusturur 🙏 regl bitince hemen test yapmaya başlamanızı ve her gün aynı saatte yapmanızı öneririm❤️
Merhaba inşallah Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin benim tek hatam o regli biter bitmez yapmadım. Her gün aynı saatte 2 saat bir şey tüketmeden yapıyorum bakalım pik i görürsem ilk buraya yazacağım 🥰

Merhaba inşallah Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin benim tek hatam o regli biter bitmez yapmadım. Her gün aynı saatte 2 saat bir şey tüketmeden yapıyorum bakalım pik i görürsem ilk buraya yazacağım 🥰
İnşallah rabbim muradınızı nasip etsin inşallah tez vakitte 🙏♥️

Avakado muz kuruyemiş fındık ceviz özellikle öneriliyor bu arada bilginiz vardır muhtemelen aklıma gelmişken eklemek istedim 🌸

İnşallah rabbim muradınızı nasip etsin inşallah tez vakitte 🙏♥️

Avakado muz kuruyemiş fındık ceviz özellikle öneriliyor bu arada bilginiz vardır muhtemelen aklıma gelmişken eklemek istedim 🌸
Teşekkürler elimden geldiğince tüketmeye çalışıyorum dahiliye glifor selenyum b12 ve iyot verdi eksikmiş onlar onun haricinde normalmiş . Tsh 1,84 normal görünüyor sanki sizce

Teşekkürler elimden geldiğince tüketmeye çalışıyorum dahiliye glifor selenyum b12 ve iyot verdi eksikmiş onlar onun haricinde normalmiş . Tsh 1,84 normal görünüyor sanki sizce
Gebelikte doktorum TSH için 2 civarı olmasını istiyoruz demişti sizinki gayet güzel 🙏 rabbim inşallah tez vakitte nasip eder 🤲🤲🤲

Merhaba geçen ay sadece klomen kullnaıp iğneyi yaptıramamıstım, bu temmuz ayında reglime yakın ovülasyon testi aldım..son reglim 19 Haziran'daydı , kullandığım uygulama da 5 temmuz için yumurtlama yüksek gösteriyor ama ondan önceki günler doğurgan dönem orta ihtimal onları da değerlendirdim, kiti kullananalar gün gectikçe silikleşiyor mu? Gebelik oluştuysa belirti olur mu sizce iki gündür gaz problemim var ama kasıklarım da ağrıyor.. Reglim geçerse test yapmayı düşünüyorum ama önceden öğrenen var mı? Bende 6 temmuz da ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yumurtlama olmuş mu devam ediyor mu neler yapmalıyımmmm 😊 çok heyecanlıyım bu ay pcosum olmasına rağmen 2 aydır düzenli regl oluyorum✨🦋❤ bugün tekrar yaptım test silik çıktı yumurtladımmı şimdiii

Eklentiler

• 1000062460.webp
    1000062460.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000062328.webp
    1000062328.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000062261.webp
    1000062261.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 33
Back
X