- 8 Şubat 2021
- 91
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi irem irem kck
-
Evet canim yumurtlama olmamış demek yapmaya devam et buraya at her gün aynı saat aralığında ve 2 saat öncesinde sıvı almamaya dikkat et.MerhabalarOvülasyon testinde t nin c kadar koyu olmaması ne anlama geliyor? yumurtlama olmadığı anlamına mi gelir? benm 18subatta adetim oldu 22subatta bitti 25inde teste basladm ayın 1inde t koyulastı fakat c kadar değil ve bugün ayın 4ü hala silik çıkıyor..
hergün 12.00de sıvı alımını sıfırlıyorum. 14.00de testi yapıyorum hergün. peki böyle oluyormu yani yumurtlamanın geç olması falan takvimde 13gün var diğer adetimin olmasına yani nasıl olacak?Ev
Evet canim yumurtlama olmamış demek yapmaya devam et buraya at her gün aynı saat aralığında ve 2 saat öncesinde sıvı almamaya dikkat et.
Yumurtlaman geç olabilir canım zaten zamanla koyulasma olur. Benm adetin 13.gun yumurtlama oldu takvim programin 4 gun oncehergün 12.00de sıvı alımını sıfırlıyorum. 14.00de testi yapıyorum hergün. peki böyle oluyormu yani yumurtlamanın geç olması falan takvimde 13gün var diğer adetimin olmasına yani nasıl olacak?
Bu testi bırak doktora git . Banada ayni sey oldu meğer yumurtlama zamanimmis doktor bakti söyledi. Test ancak oyalıyor insanıMerhabalarOvülasyon testinde t nin c kadar koyu olmaması ne anlama geliyor? yumurtlama olmadığı anlamına mi gelir? benm 18subatta adetim oldu 22subatta bitti 25inde teste basladm ayın 1inde t koyulastı fakat c kadar değil ve bugün ayın 4ü hala silik çıkıyor..
İlla koyu cikmiyor bunlara inanıp gününü kacirma . Ayni sey banada oldu tam koyulasmadi ama olmus meğerse doktora gitmesem haberim yokMerhabalarOvülasyon testinde t nin c kadar koyu olmaması ne anlama geliyor? yumurtlama olmadığı anlamına mi gelir? benm 18subatta adetim oldu 22subatta bitti 25inde teste basladm ayın 1inde t koyulastı fakat c kadar değil ve bugün ayın 4ü hala silik çıkıyor..
Tam danışmak için aradığım kişisinİlla koyu cikmiyor bunlara inanıp gününü kacirma . Ayni sey banada oldu tam koyulasmadi ama olmus meğerse doktora gitmesem haberim yok
Gülüm ben adetten 2 gün evel hamile kaldım bu ay ovulasyon testlerim ayni sen gibiydi ama o günler boş cikti hepTam danışmak için aradığım kişisin
Benim testimlerim de böyle çıktı. 20 ve 21 ini değerlendirdik her ihtimale karsi fakat dediğiniz gibi kizlar tam pozitif degil. Sen bu sekilde hamile kaldin mi acaba? tam pozitif çıkmaması bi sorun göstergesi degil yani oyle mi?şimdiden teşekkürler yorumunuz icin. Eki Görüntüle 2834193
Cok sevindim senin adina. Nasil hamile kaldin peki? Yani doktorla takip ettigin ay mi? Yumurta gelistirme hapi kullandin mi? Bir de doktora ne zaman gittin?Gülüm ben adetten 2 gün evel hamile kaldım bu ay ovulasyon testlerim ayni sen gibiydi ama o günler boş cikti hep
Walla ben doktora gittim yumurtan çatlayacak dedi degerlendir dedi hakikaten agrim da oldu. 1 hafta sonra tekrar gittim bakti evet çatlamış görünüyor dedi. Yumurtlama donemimi degerlendirdim. Zaten hep o döneme yoğunlaşıyoruz diger zamanları boşveriyoruz çoğumuz. Yumurtlama döneminden 11- 12 gün sonra iliski oldu. Adet olacagim sinyalleri başlamıştı bir anda durdu belirtiler iliskiden sonra. Herhangi bir ilaç kullanmadım. Hemen adet öncesi yumurtladigimi düşünüyorumCok sevindim senin adina. Nasil hamile kaldin peki? Yani doktorla takip ettigin ay mi? Yumurta gelistirme hapi kullandin mi? Bir de doktora ne zaman gittin?
Adet döngümuz bile benziyor. 30 31 gunde bir oluyorum ben de.
Yumurtlama doneminin o kadar (1 hafta?) uzun sürdüğünü hic duymamıştım. Tam anlayamadim galiba.Walla ben doktora gittim yumurtan çatlayacak dedi degerlendir dedi hakikaten agrim da oldu. 1 hafta sonra tekrar gittim bakti evet çatlamış görünüyor dedi. Yumurtlama donemimi degerlendirdim. Zaten hep o döneme yoğunlaşıyoruz diger zamanları boşveriyoruz çoğumuz. Yumurtlama döneminden 11- 12 gün sonra iliski oldu. Adet olacagim sinyalleri başlamıştı bir anda durdu belirtiler iliskiden sonra. Herhangi bir ilaç kullanmadım. Hemen adet öncesi yumurtladigimi düşünüyorum
1 hafta sürmüyor tabiki ben kontrole 1 hafta sonra gittim. Ben doktora gittim ilk 1-2 gune çatlayacak dedi. Öyle dedikten 1 hafta sonra catladimi diye baktırdım emin olmak içinYumurtlama doneminin o kadar (1 hafta?) uzun sürdüğünü hic duymamıştım. Tam anlayamadim galiba.
1 hafta yumurtlama ve catlama donemin olduysa 11- 12 günlerdeki iliski catlamadan da sonrasına gelmiyor mu?
Doktora gittiğin zamanlarda ovulasyon testleriyle de yumurtlamayı yine takip ettin mi?
Anladim canim. Cok soru sordum kusura bakma.1 hafta sürmüyor tabiki ben kontrole 1 hafta sonra gittim. Ben doktora gittim ilk 1-2 gune çatlayacak dedi. Öyle dedikten 1 hafta sonra catladimi diye baktırdım emin olmak için
O zaman ki yumurta pek gelişmeden çatlamış olabilir sonra tekrar yumurtladim muhtemelen. O zaman iliski olmasa muhtemelen gebelik olmayacakti. En mantıklısı gün aşırı iliski. Sadece ovulasyona odaklanmamak lazım. Bunu tecrübe ettim yaniAnladim canim. Cok soru sordum kusura bakma.
Ama sen yumurtlama döneminden sonraki 11 12. Gunden supheleniyorsun herhalde. Doktor takibiyle, ovulasyon testinde görmeden? Belki de anca o zamana yerlesme oldu. Saglikla bebegine kavusman dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?